29. marts, Piektdiena
Vārda dienas: Agija, Aldonis
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Jezdakova atpūtusies; noliedz, ka pametīs VID vadītājas amatu
Jezdakova atpūtusies; noliedz, ka pametīs VID vadītājas amatu
Autors: Apollo.lv / 17. oktobris 2012, 9:37
Valsts ieņēmumu dienesta (VID) vadītāja Nelija Jezdakova pilnībā noliedz runas, ka viņa tuvākajā laikā varētu pamest augsto amatu.


Sarunā LNT raidījumā «900 sekundes» Jezdakova smaidīdama sacīja, ka baumas par viņas aiziešanu no VID nav pamatotas. «Bija nepieciešams palielināt vadības kapacitāti. Tagad ir daudz vieglāk strādāt,» sacīja viņa, runājot par vietnieku skaita palielināšanu.

«Apollo» jau ziņoja, ka Jezdakova no 30.jūlija devās piecu nedēļu ilgā atvaļinājumā. Viņa jau toreiz noliedza, ka plānotu pamest VID vadītājas amatu.

VID vadītājas palīdze Elita Skrastiņa jūlijā medijiem sacīja, ka priekšniece ir pārgurusi, tādēļ dosies ilgā atvaļinājumā.

Vasarā tika minēts, ka tiek meklēts Jezdakovas aizvietotājs, bet pašreizējā dienesta vadītāja varētu palikt darbā VID, kļūstot par jaunā ģenerāldirektora padomnieci.

Viņas iespējamā aiziešana tika pamatota ar spiedienu no dažādām biznesa grupām ar politisko aizmuguri, kuras iepriekš spējušas «sarunāt lietas», piemēram, par nodokļu uzrēķinu atcelšanu, bet šobrīd netiek uzklausītas.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Nelija Jezdakova, Valsts ieņēmumu dienests, VID

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats