20. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Mirta, Ziedīte
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Ušakovs lūdz KNAB uzsākt kriminālprocesu pret Pēteri Viņķeli
Ušakovs lūdz KNAB uzsākt kriminālprocesu pret Pēteri Viņķeli
Autors: Apollo.lv / 19. septembris 2012, 13:46
«Saskaņas centra» (SC) valdes priekšsēdētājs, Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs šodien ir vērsies Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojā (KNAB) ar iesniegumu, lūdzot reaģēt uz plašsaziņas līdzekļos izskanējušajiem «Vienotības» pārstāvja Pētera Viņķeļa apgalvojumiem par «SC laikā par leģendāru kļuvušo nekaunīgo 20% otkatu Rīgas publiskajos iepirkumos», paziņojumā medijiem norāda apvienībā SC.


«Šāds publiski pausts viedoklis nepārprotami norada uz to, ka Pēterim Viņķelim ir informācija par korupciju un citām krimināli sodāmām darbībām. Šajā situācija KNAB ir pienākums nekavējoties nopratināt Pēteri Viņķeli par viņa rīcībā esošo informāciju un tikpat nekavējoties ir uzsākt darbu, lai apturētu šīs krimināli sodāmās aktivitātes,» norāda Ušakovs.

Ušakovs paziņojis, ka lūdz KNAB izvērtēt nepieciešamību ierosināt kriminālprocesu pret Viņķeli par ar korupciju saistītu noziegumu atbalstīšanu un neziņošanu, raksta Apollo.lv.

Ušakovs sola trešdien iesniegt arī pieteikumu tiesā, kurā viņš prasa Viņķeli atsaukt nepatiesu informāciju, ka arī kompensēt morālu kaitējumu 10 000 latu apmērā. Kompensācija tikšot pārskaitīta kādai no labdarības organizācijām.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: KNAB, Nils Ušakovs, Pēteris Vinķelis, Rīgas mērs, Ušakovs

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats