28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » LUAC piedāvātās atbalsta programmas nodrošina straujāku biznesa attīstību arvien plašākam uzņēmumu lokam
LUAC piedāvātās atbalsta programmas nodrošina straujāku biznesa attīstību arvien plašākam uzņēmumu lokam
Autors: bizness.lv / 7. septembris 2012, 15:54
Arvien vairāk uzņēmumi piesakās un izmanto Latvijas Uzņēmējdarbības Attīstības centra (LUAC) piedāvātās atbalsta programmas mārketinga efektivizēšanas, reklāmas, izglītības un citās uzņēmējdarbības jomās. 

Viena no šobrīd aktuālajām atbalsta programmām ir uzņēmumiem dotā iespēja ar ievērojamām atlaidēm piedalīties starptautiskajā izstādē “Riga Food 2012”. Vairāki desmiti uzņēmumu izstādē piedalās, pateicoties LUAC atbalstam, kas devis iespēju biznesa attīstībai novirzīt vairāk kā 50.000 latu, sniedzot uzņēmumiem iespēju sevi parādīt plašai sabiedrībai, gūt jaunus sadarbības partnerus un attīstīt biznesu, ietaupot līdzekļus. Izstādē “Riga Food 2012” LUAC atbalstīto uzņēmumu stendi atpazīstami pēc īpašām uzlīmēm.

Papildus tam LUAC uzņēmumiem piedāvā arī citas atbalsta programmas, kuru ietvaros uzņēmumiem tiek dota iespēja izglītot savus darbiniekus, ka arī plānot un realizēt mārketinga komunikācijas aktivitātes vai saņemt konsultācijas biznesa stratēģijas, inovāciju vadības un citos jautājumos.

“Pateicoties izveidotajam sadarbības tīklam, esam raduši iespēju atbalstu uzņēmumiem nodrošināt jau pietiekoši plašā spektrā – sākot ar biznesa vadību, turpinot ar reklāmas un pārdošanas veicināšanas, eksporta atbalsta un pat izglītības un personāla vadības jomām. Katrs uzņēmums, vēršoties pie LUAC, var saņemt to, kas viņam šajā konkrētajā brīdī ir visnepieciešamākais. Vienīgais, kas kompānijai nepieciešams ir vēlme un gatavība attīstīties, izmantot šīs sniegtas iespējas un sadarboties. Kā rāda līdzšinējā pieredze, uzņēmumi to novērtē, tādēļ nākotnē atbalsta programmas plānojam vēl paplašināt un pilnveidot,” atzīmē LUAC projektu vadītājs Kaspars Vītoliņš.

Uzņēmumi, kas vēlas iesaistīties LUAC konkurētspējas stiprināšanas un attīstības veicināšanas programmās, aicināti sazināties ar LUAC – luac@luac.lv, 20076860.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: atbalsta programma, LUAC, Riga Food

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats