18. aprīlis, Ceturtdiena
Vārda dienas: Jadviga, Laura
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Laima Čehijā saņem balvu par ekskluzīvās produkcijas Compliments iepakojumu
Laima Čehijā saņem balvu par ekskluzīvās produkcijas Compliments iepakojumu
Autors: BNA / 31. jūlijs 2012, 10:28
Starptautiskajā Čehijas produktu iepakojumu konkursā AS Laima saņēmusi Obal roku 2012 balvu par ekskluzīvās produkcijas - šokolādes konfekšu kolekcijas Compliments iepakojumu.


Papildus tam Compliments konfekšu kārba kā viens no sešiem labākajiem iepakojumiem izvēlēts arī žūrijas simpātiju balvai. Oficiālā apbalvojumu pasniegšanas ceremonija notiks šā gada novembrī Prāgā.

Ilze Priedīte, zīmola „Laima” mārketinga direktore: „Starptautiskā atzinība un godalgoti produkti ir augstās kvalitātes apliecinājums Laima zīmolam.  Acīmredzot, mīlestība, ar kādu mūsu meistari veic savu darbu, ir sajūtama.

Mēs esam gandarīti, ka Laima produkti tiek augsti vērtēti ne tikai vietējā tirgū, bet arī starptautiski un turpinām darbu pie ekskluzīvās produkcijas sortimenta paplašināšanas. Jau šogad Baltijas valstīs pieprasījums pēc šīs Laima produkcijas par 44% pārsniedza plānoto.”

Compliments ir īpaša šokolādes konfekšu kolekcija no Latvijas labākajiem šefpavāriem. AS Laima, veidojot šo unikālo šokolādes konfekšu kolekciju, pirmo reizi sadarbojās ar četriem Latvijā atzītiem šefpavāriem Raimondu Zommeru no restorāna Kaļķu vārti, Havjeru Garsiju - restorāns Tex Mex, Lauri Aleksejevu – restorāns 36. līnija un Jāni Kairi no Tallink restorāna Elements. Katrs no pavāriem radīja konfekšu receptes, kuras tika apvienotas konfekšu kārbā Compliments.

AS Laima ekskluzīvās produkcijas ražošanas paplašināšanu uzsāka 2011. gada nogalē. 2012. gadā tiek realizētas investīcijas 200 tūkst. EUR apjomā jaunu iekārtu ieviešanā un telpu renovācijā. Tās ļaus jau šā gada septembrī piedāvāt jaunus ekskluzīvā segmenta produktus, kas  ir augsti kvalitatīvs roku darbs.

Laima Exclusive  produkcija tiek eksportēta uz Čehiju, Slovākiju, Krieviju, Lielbritāniju, jau šogad šo produktu eksports tiks uzsākts arī uz ASV, Japānu,  Īriju, Vāciju.  



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Iepakojums, Laima

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats