19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Rīgu pozicionē kā ārkārtīgi dārgu galamērķi
Rīgu pozicionē kā ārkārtīgi dārgu galamērķi
Autors: Apollo.lv / 3. jūlijs 2012, 12:44
Pasaulē populāros tūrisma portālos Latvija izskatās pēc ārkārtīgi dārga galamērķa, vēsta laikraksts «Neatkarīgā».


Laikraksts, atsaucoties uz populārās vietnes «expedia.com» ievietoto informāciju ziņo, ka atverot lapu, lai paskatītos, ko tad īsti var darīt Rīgā un galvaspilsētas apkaimē, piedāvājumiem ir tik augstas cenas, kas liek padomāt, vai ir jēga braukt.

Sadaļā «Things To Do» jūlijā Rīgā izlec virkne piedāvājumu. Piemēram, trīs stundu ekskursija ar autobusu pa Rīgu maksā 128,27 ASV dolārus (ap 70 latiem) vienai personai, dienas ekskursija uz Jūrmalu – 150,52 dolārus (ap 82 latiem) vienai personai, Ebreju Rīgas iepazīšana trīs stundu ilgumā – arīdzan 150,52 dolārus jeb apmēram 82 latus vienai personai.

Ir arī virkne ceļotāju vidū pazīstamu interneta vietņu, kurās ir informācija gan par Lietuvu, gan par Igauniju, bet Latvija tur nav atrodama, vēsta «Neatkarīgā».

Tūrisma attīstības valsts aģentūras vecākā (TAVA) eksperte mārketinga un tūrisma tirgus jautājumos Ilona Kalniņa laikrakstam norādīja, ka birojs nevar ietekmēt privāto iniciatīvu pārdot šādas tūres par šādu cenu, raksta Apollo.lv.

Parasti, ja kādā no interneta vietnēm parādās nepatiesa vai neprecīza informācija par Latviju, tūrisma eksperti sazinās ar attiecīgo informācijas avotu un tiek veiktas pārrunas par labojumiem.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: expedia.com, Rīga, TAVA

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats