28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Ātrais SMS Kredīts aicina parūpēties par finansiālo drošību svētku laikā
Ātrais SMS Kredīts aicina parūpēties par finansiālo drošību svētku laikā
Autors: Jānis Lācis / BIZNESS.LV / 21. jūnijs 2012, 18:34
Strauji tuvojoties vasaras skaistākajiem svētkiem – Jāņiem – Ātrais SMS Kredīts aicina cilvēkus laicīgi padomāt par finansiālo drošību, lai varētu noorganizēt jaukus svētkus un nebūtu jāattopas, kad pietrūkst naudas Jāņu sieram vai autobusa biļetei mājup.


Protams, nodrošināties iespējams dažādi – naudu iespējams iekrāt, ja ne visu laiku, tad vismaz pirms svētkiem veicot savu izdevumu kontroli un rūpīgāk izvērtēt katra pirkuma nepieciešamību. Taču, ja sataupīt pietiekami līdzekļu nav izdevies, iespējams veikt īstermiņa aizņēmumu. Šādos gadījumos cilvēkiem iesaka rūpīgi pārdomāt aizņēmuma nosacījumus – apjomu un atdošanas termiņu, kā arī savas iespējas naudu atgriezt. 

“Arī šogad, kā ik gadu, pirms Jāņiem aizņēmumu skaits ir pieaudzis, taču esam gandarīti, ka tagad cilvēki naudu aizņemas daudz apdomīgāk, bez īpašas steigas un ir pārliecināti par savu lēmumu. Krīzes laikā esam guvuši mācību un tas palīdz veidot savstarpēju uzticību kredītdevēja un ņēmēja starpā. Tāpat pieaudzis cilvēku skaits, kas šobrīd tikai reģistrējas mūsu sistēmā, tādējādi garantējot, ka nepieciešamības gadījumā ar vienas īsziņas starpniecību būs iespējams uzreiz saņemt naudiņu savā kontā,” norāda „Nordic Finance” rīkotājdirektore Maija Miesniece.

Lai aizņemšanos padarītu patīkamāku Ātrais SMS Kredīts organizē īpašu Līgo akciju, kuras ietvaros katru nedēļu vienam no īstermiņa kredīta ņēmējiem izlozes kārtībā būs iespēja laimēt SAMSUNG viedtālruni.

Ātrais SMS kredīts ir īstermiņa aizdevums, ko izsniedz bez ķīlas un galvotāja apmērā no 15 līdz 250 latiem ar atmaksas termiņu līdz 30 dienām un iespēju pagarināt atmaksas termiņu. Galvenais Ātrā SMS kredīta pozitīvais aspekts ir iespēja naudu saņemt ļoti ātri un bez liekām formalitātēm. Pirmo reizi ar interneta starpniecību vai klātienē noslēdzot līgumu, turpmāk naudu savā konta iespējams saņemt kaut vai tikai nosūtot īsziņu. Tas padara aizņemšanās un naudas atmaksas procesu ātru, ērtu un piemērotu aizņemtiem un aktīviem cilvēkiem, kas nevar tērēt laiku stāvēšanai rindās vai formalitāšu kārtošanai.

Plašāku informāciju par Ātro SMS kredītu un tā perspektīvām iespējams iegūt šeit:http://www.atrais.lv. Lielāka apjoma kredītu saņemšanai – virs 300 LVL – iespējams reģistrēties Iespēju kredītam http://www.iespejukredits.lv/.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: aizdevumi, aiznemties naudu, aizņemties naudu, ātrais, atrais aizdevums, Ātrais aizdevums, Atrais kredits, Ātrais kredīts, Ātrais sms kredīts, atrais sms kredits, Credit, eastcon finance, iespēju kredits, iespeju kredīts, iespēju kredīts, kredīti, Kredīts, nordic finance, sms credit, Sms Kredīts, Sms kredits

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats