30. marts, Sestdiena
Vārda dienas: Ilgmārs, Nanija
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Biznesa apmācību programmas “Kā kļūt par tirgus līderi jau rīt” apmeklētājiem pieejamas papildus bezmaksas iespējas
Biznesa apmācību programmas “Kā kļūt par tirgus līderi jau rīt” apmeklētājiem pieejamas papildus bezmaksas iespējas
Autors: BNA / 15. jūnijs 2012, 16:53
Papildus uzņēmējdarbības attīstības programmai “Biznesa Uzrāviens” līdzfinansējumam, apmācību programmas “KĀ KĻŪT PAR TIRGUS LĪDERI JAU RĪT” apmeklētājiem pieejamas arī citas bezmaksas iespējas, kas dod iespēju veicināt sava uzņēmuma attīstību un realizēt plašas mārketinga komunikācijas aktivitātes bez papildus finansiāliem ieguldījumiem. 


“Lai nodrošinātu vietējiem uzņēmumiem tiešām jūtami atbalstu, esam izveidojuši pašu sadarbību ar organizācijām, kas piedāvā ikvienam uzņēmumam noderīgus pakalpojumus. Esam sapratuši – ja uzņēmums domā par savu darbinieku izglītošanu, tas ir gatavs izaugsmei, tāpēc vēlamies nodrošināt tam iespējami vairāk iespējas,” skaidro Diāna Rudzīte, Biznesa izglītības centrs “Biznesa Akadēmija” projektu vadītāja.

Uzņēmumiem, kas pieteiksies dalībai apmācību programmā pieejamas sekojošas papildus iespējas bez maksas:
Reklāmu izvietošanas iespējas interneta portālā Bizness.lv un citos Ls 200 vērtībā;
Pēc katra semināra ir iespējams saņemt konsultāciju no biznesa profesionāļiem par jautājumiem, kas saistīti ar semināra tēmu.
Pieejams bezprocentu kredīts – Iespēju kredīts (www.iespejukredits.lv) uz trīs mēnešiem šī semināra apmaksai.
Uzņēmumu darbiniekiem iespēja apmeklēt Nodokļu likumdošanas izglītības centra (NLIC) rīkotu apvienoto semināru par izmaiņām nodokļu likumdošanā Ls 64 – vērtībā
Katram semināra apmeklētājam – izdevuma "Nodokļi un Komercija" abonements (Ls 84,- vērtībā) uz 12 mēnešiem
Konsultācijas (1h) pie Latvijas Izgudrojumu un inovāciju centra “Latvia Invent” ekspertiem par inovāciju nozīmi un iekļaušanu uzņēmuma darbībā un pārdošanas aktivitātēs.

Biznesa apmācības programma straujai attīstības veicināšanai: “KĀ KĻŪT PAR TIRGUS LĪDERI JAU RĪT” ietver piecus secīgus seminārus un meistarklases un runā par vispārēju uzņēmuma sagatavošanu izaugsmei. Semināru programmas mērķis ir dot uzņēmumiem un to darbiniekiem visu aktuālāko un nepieciešamāko informāciju un prasmes, lai viņi būtu gatavi iniciēt un vadīt pārmaiņas, uzlabot uzņēmuma sniegumu un servisu un tādējādi veicināt kopējo kompānijas attīstību un izaugsmi nākotnē.

Visa biznesa apmācību programma, meistarklases, kā arī ekspertu konsultāciju iespēja izmaksā Ls 599 + PVN, taču uzņēmējdarbības atbalsta programmas "Biznesa uzrāviens" ietvaros, pateicoties līdzfinansējumam, dalībniekam jāsedz tikai tikai Ls 199 + PVN.

Semināri notiek katru trešdienu no 4. jūlija līdz 1. augustam. Lai pieteiktos dalībai semināru ciklā un uzzinātu vairāk par meistarklasēm, interesenti aicināti sazināties ar biznesa izglītības centru “Biznesa Akadēmija”, rakstot uz info@biznesaakademija.lv, vai zvanot – 20355559.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: atbalsta programma, biznesa attīstība, Biznesa uzrāviens, uzņēmējdarbības atbalsts

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats