18. aprīlis, Ceturtdiena
Vārda dienas: Jadviga, Laura
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Nozaru eksperti augstu novērtē biznesa psihologa Jāņa Rozes semināru un apmācību programmas
Nozaru eksperti augstu novērtē biznesa psihologa Jāņa Rozes semināru un apmācību programmas
Autors: Kate Namniece, BIZNESS.LV / 14. jūnijs 2012, 18:16
Kā liecina biznesa izglītības centra “Biznesa Akadēmija” organizēto semināru un apmācību apmeklētāju sniegtās atsauksmes, biznesa psihologa Jāņa Rozes vadītās apmācības un meistarklases tiek augstu novērtētas, uzsverot lektora plašās zināšanas un pieredzi darbā ar dažādiem uzņēmumiem, kā arī iegūto zināšanu praktiskā pielietojuma iespējas.


Santa Kreišmane no SIA “Arhivēšanas serviss”, kas informāciju par semināru saņēma no Valmieras biznesa inkubatora norāda uz plašo jautājumu loku, kas apskatīts katrā no semināriem, sniedzot daudz jaunu zināšanu. Savukārt Guna Samuse no VAS “Tiesu namu aģentūras” atzīmē, ka seminārs bijis informatīvs, devis daudz jaunu zināšanu, piemēram, par klientu psiholoģiju, kas noderēs turpmākajā ikdienas darbā. 

“Seminārs deva apstiprinājumu mūsu līdzšinējai darbībai un vienlaikus palīdzēja saprast, kādā virzienā darboties turpmāk, lai būtu uz pareizā ceļa un veicinātu pārdošanu. Šis seminārs atšķiras no citiem ar to, ka veicina domāt netradicionāli un paskatīties uz lietam no citas puses,” atzīst Bruno Jurševics, a/s “Balvu maiznieks” komercdirektors.

Tāpat vairāki no semināru dalībniekiem novērtējuši arī iespēju apmeklēt vairākus seminārus vienlaikus, tādējādi gūstot plašas zināšanas un ieskatu dažādos tematos, kā arī iesaistīties diskusijās un saņemt atbildes uz neskaidrajiem specifiskiem jautājumiem. Kā vienu no semināru cikla plusiem apmeklētāji min arī meistarklašu un praktisko piemēru nozīmību, kas palīdz jautājumus labāk izprast un sasaistīt ar biznesa uzņēmumiem un konkrētu problēmjautājumu risināšanu.

Kā norāda apmācību programmas pasniedzējs Jānis Roze, pārsvarā cilvēki, kas izvēlas apmeklēt seminārus un paaugstināt savas zināšanas konkrētajās jomās, ir praktizējoši nozaru speciālisti, kuri strādā uzņēmumos, kas vērsti un attīstību. “Semināru dalībnieki augsti novērtē jaunās, aktuālās zināšanas, nāk ar konkrētiem jautājumiem un vēlmi pilnveidot savas zināšanas noteiktās jomās, iegūt prasmes, ko pēc tam varētu uzreiz pielietot ikdienas darbā. Cilvēki novērtē inovāciju nozīmi un apzinās – lai sasniegtu jaunas virsotnes, jāaug arī katram individuāli,” atzīmē semināru vadītājs, uzņēmumu vadības konsultants, biznesa psihologs Jānis Roze.

No 4. jūlija piecu nedēļu laikā uzņēmumu darbiniekiem tiek dota jauna iespēja iesaistīties intensīvā apmācību programmā un apgūt visu nepieciešamo, kas noder uzņēmuma straujas attīstības nodrošināšanai. Jaunā apmācību programma “KĀ KĻŪT PAR TIRGUS LĪDERI JAU RĪT” orientēta uz uzņēmumu vadītājiem un dažadu jomu darbiniekiem, sākot ar vadītājiem, mārketinga, pārdošanas, kā arī personāla vadības speciālistiem. Cikla sākumā klausītāji tiks iepazīstināti ar šobrīd veiksmīgākajām stratēģijām, kas seko idejas izveide sava uzņēmuma stratēģijai, kā arī iepazīšanās ar inovāciju ieviešanas pasākumiem. Nākamajā seminārā klausītāji tiks iepazīstināti ar patērētāja psiholoģiju un atbilstošiem mārketinga risinājumiem. Sekojošā seminārā tiks skaidrots par darbinieka motīvu noteikšanu un to, kā var atlasīt personālu atbilstoši izstrādātajai stratēģijai, un kā motivēt esošos darbiniekus. Ceturtajā seminārā klausītājiem tiks pasniegti veiksmīgas pārdošanas paņēmieni, kā arī pārrunāti labākie paņēmieni jaunā produkta / pakalpojuma pārdošanā. Visbeidzot pēdējā seminārā tiks stāstīts par lojālu klientu bāzes izveidi, klientu piesaistes un noturēšanas paņēmieniem.

Arī jauno apmācību programmu vadīs uzņēmumu vadības konsultants, biznesa psihologs Jānis Roze. Semināri notiek katru trešdienu no 4. jūlija līdz 1. augustam. Lai pieteiktos dalībai semināru ciklā un uzzinātu vairāk par meistarklasēm, interesenti aicināti sazināties ar biznesa izglītības centru “Biznesa Akadēmija”, rakstot uz info@biznesaakadamija.lv, vai zvanot – 20355559.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Arhivēšanas serviss, Balvu maiznieks, Biznesa Akadēmija, Bruno Jurševics, Jānis Roze, Santa Kreišmane

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats