28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Lielveikalos pieejams jauns, inovatīvs un ekoloģisks produkts - GRILLBOX
Lielveikalos pieejams jauns, inovatīvs un ekoloģisks produkts - GRILLBOX
Autors: Zane Grodiņa/ BIZNESS.LV / 11. jūnijs 2012, 18:32
 No jūnija Latvijas lielveikalos – “Prisma,” “Cenu klubs,” “Domo,” “Narvesen” (Neste uzpildes stacijās) ir pieejams jauns produkts - ECO vienreizējais grils “GRILLBOX”. 


Šī produkta novitāte ir tā, ka kokogļu vietā tiek lietota Latvijā ražota un izkaltēta alkšņa malka. Kā aizdegi tiek izmantots nevis ar petroleju piesūcināts papīrs, bet gan pašu ražoti aizdegi no priežu čiekuriem. Atšķirībā no citiem tirgus dalībniekiem, vienreizējā grila kastē ir arī ECO vienreizējo trauku komplekts 4 cilvēkiem. Braucot piknikā vai rīkojot svinības pie dabas, vairs nebūs jāsatraucas par ierastā grila pārvietošanu, oglēm, malku, ērtu grila iekurināšanu un traukiem, jo par to visu ir padomājis “GRILLBOX”, turklāt tā lietošana ir ērta un videi draudzīga. 

Skatoties uz to, ka vasara ir aktīvās atpūtas periods, tieši šajā laikā, nenoliedzami, pieaug pieprasījums pēc grilēšanas atribūtikas. Veikalu plauktos pieejami gan lielāki, gan mazāki metāla grili, taču to pārvietošana un līdzi ņemšana piknikā bieži vien sagādā neērtības, līdz ar to, ir radīta lieliska alternatīva - vienreizējās lietošanas grils “GRILLBOX”. Turklāt šis grils pieejams par salīdzinoši zemām izmaksām. “GRILLBOX” izmērs ir kompakts, līdz ar to, tas ir viegli pārvietojams, nav papildus jāsatraucas par oglēm, degšķidrumu un tml., jo “GRILLBOX” saturā viss nepieciešamais grilēšanai jau ir iekļauts.

“Nonācām pie secinājuma, ka vasaras sezonā, braucot atpūtā pie dabas, salīdzinoši lielas grūtības sagādā ierastā grila pārvietošana, turklāt atsevišķi ir jāiegādājas gan ogles vai malka, gan degšķidrums, kā arī piederumi maltītes baudīšanai. Ideja par šāda produkta nepieciešamību tirgū kļuva vēl aktuālāka brīdī, kad bijām izmēģinājuši jau veikalos sastopamos vienreizējos grilus, kas pārsvarā ir ražoti Ķīnā. “Ķīnas grilu” ķīmiskais aromāts, vizuālais tēls, grilētās pārtikas garša, kā arī fakts, ka šādu grilu ogles izdeg pārāk ātri un maltīte bieži jābauda pusjēla, mūs salīdzinoši ātri uzvedināja uz domas, kādam jābūt vienreizējam grilam. Tāpēc nolēmām tirgū ieviest jaunu produktu, kur mijās radoša imitācija ar inovāciju, kas visu grilēšanai nepieciešamo apvieno vienā komplektā - “GRILLBOX.” “GRILLBOX” galvenā priekšrocība ir tieši alkšņu malka, uz kuras oglēm grilēti produkti garšo lieliski, kā arī ir iespējams grilēt produktus gan uz atklātas liesmas, gan uz oglēm. “GRILLBOX” satur tik daudz malkas, lai varētu uzgrilēt pietiekamu daudzumu gaļas vai citu produktu. Arī grila vizuālo noformējumu izvēlējāmies atraktīvu un ērti lietojamu, kurš kalpo ne tikai kā iepakojums, bet arī kā atkritumu kaste. Manai ģimenei un draugiem “GRILLBOX” ir kļuvis par netaņemamu “sabiedroto” atpūtai pie dabas” atzīst uzņēmuma “ConeCracker” pārstāve Vivita Vāvere- Ozola



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Aizdegi, Alkšņa malka, Atkritumu kaste, Cenu klubs, ConeCracker Grils Atpūta, daba, Domo, Eco grils, Gaļas cepšana, Grila kaste, GRILLBOX, Iegāde, Narvesen, Neste, Priežu čiekuri, Prisma, veikali, Vienreizējais grils

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats