28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Jaunais partnermārketinga tīkls piedāvā inovatīvus risinājumus
Jaunais partnermārketinga tīkls piedāvā inovatīvus risinājumus
Autors: Zane Grodiņa/ BIZNESS.LV / 16. maijs 2012, 13:43
Lai padarītu partnermārketinga iespējas pieejamākas uzņēmumiem un partneriem, jaunais, starptautiskais “Innovative E-Business Technologies” partnermārketinga (affiliate mārketinga) tīkls piedāvās inovatīvus risinājumus – pārskatāmu reklāmu atdeves izvērtēšanas sistēmu, sasaisti ar uzņēmumu datu bāzēm, starptautisku sadarbību, lifetime komisijas un daudz ko citu.


Tā kā arvien pieaug pieprasījums pēc jaunas – ērtas un pietiekami funkcionālas partnermārketinga sistēmas, uzņēmums “Innovative E-Business Technologies” uzsācis darbu pie jauna, starptautiska tīkla izveides un ieviešanas tirgū. Jaunais partnermārketinga tīkls tiek veidota, lai ne tikai nodrošinātu ērtu lietošanu, bet arī, lai tas uzņēmumiem un partneriem sniegtu maksimālu atdevi un padarītu šo mārketinga metodi abām pusēm izdevīgu. 

Partnermārketings jeb affiliate mārketings ir interneta mārketinga forma, kuras ietvaros uzņēmums par katru sava produkta pārdošanu partnerim maksā komisijas maksu, tādējādi jebkurš var iesaistīties produkt pārdošanā – pārdevējs saņem komisijas maksu, turpretī produkta ražotājs – plašu tirdzniecības tīklu.

Jaunais “Innovative E-Business Technologies” partnermārketinga tīkls piedāvā daudz inovāciju, kas to atšķirs no iepriekš pieejamajiem risinājumiem šajā jomā.

Pēc klienta vēlmes būs iespējams savienot datubāzes ar tīkla sistēmu, kas automātiski apstiprinās vai noraidīs notikušās darbības. Tas veicinās komisiju ātrāku izmaksu un klientam nebūs jātērē laiks un resursi. Platforma izstrādāta tā, lai būtu to iespējams piemērot un realizēt katra klienta specifiskās vēlmes, kas attiecas uz reklāmas atdeves analīzi.

Tā kā veidotais partnerprogrammu tīkls aptvers arī ārvalstu uzņēmumus, partneriem būs iespēja pelnīt arī ar citu valstu uzņēmumu izveidotajām kampaņām, un saņemt komisiju valsts valūtā.

Tāpat atsevišķās reklāmas kampaņās, partneriem tiks piedāvātas lifetime komisijas, kas partneriem varētu būt interesanti. Lifetime komisijas nozīmē to, ja partneris piesaista klientu, kurš pērk ik mēnesi kādu pakalpojumu (piemēram, televīziju vai internetu), viņš katru mēnesi saņem procentus no ikmēneša maksas.

Jaunais partnermārketinga tīkls būs interesants ari ikvienam, kas ar to saskaras pirmo reizi, jo tiks nodrošinātas bezmaksas apmācības un konsultēšanas. Turklāt reģistrēties tīklā varēs ne tikai juridiskas vai fiziskas personas, bet arī pašnodarbinātas personas, kad partneris pats plāno un veic IIN nomaksu. Tiks piedāvāts arī atbalsts uzņēmumiem reklāmas materiālu izveidē.

“Inovatīvi risinājumi, kurus plānojam ieviest partnermārketinga tīklā, ir veidoti pamatojoties uz dažādu uzņēmumu un partneru izteiktajām vēlmēm un vajadzībām. Esam strādājuši, lai novērstu jebkādus sarežģījumus un jau tā unikālo partneru mārketinga ideju pasniegtu interesentiem maksimāli efektīvu un ērti lietojamu,” atzīmē “Innovative E-Business Technologies” partnermārketinga departamenta direktors Rihards Sakovičs.

Uzņēmumi un potenciālie partneri, kas vēlas iesaistīties partnermārketinga tīklā, aicināti pieteikties, rakstot uz e-pastu info@iet.lv.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: affiliate mārketing, affiliate mārketings, affiliate sistēma, affiliate tīkls, Innovative E-Business Technologies, inovācijas, inovācijas mārketingā, Kā nopelnīt, pārdošanas veicināšana, partner marketing, partnermārketinga tīkls, partnermārketings, partneru mārketings, Rihards Sakovičs

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats