19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » NLIC ievieš jaunu semināra apmeklēšanas iespēju – sertifikātus 3 - 12 mēnešiem
NLIC ievieš jaunu semināra apmeklēšanas iespēju – sertifikātus 3 - 12 mēnešiem
Autors: Andris Jurkevics / BIZNESS.LV / 26. aprīlis 2012, 14:30
Izvērtējot semināru apmeklētāju ierosinājumus, Nodokļu likumdošanas izglītības centrs (NLIC) ieviesis jaunu semināru apmeklēšanas iespēju – sertifikātus no 3 – 12 mēnešiem, tādējādi dodot iespēju interesentiem apmeklēt vairākus seminārus mēnesī, būtiski ietaupot.


NLIC un "J.Neilandes nodokļu konsultācijas" jau kopš 2008. gada regulāri organizē dažādus seminārus par grāmatvedības un nodokļu jautājumiem un šī brīža ekonomiskajās pārmaiņās dod iespēju interesentiem apmeklēt vairākus seminārus mēnesī, tādējādi maksimāli palielinot vai uzlabojot esošās zināšanas.

Abonementa sertifikāts 3-12 mēnešiem nodrošina uzņēmuma grāmatvedim iespēju apmeklēt neierobežoti nodokļu optimizācijas un nodokļu likumdošanas jaunumu seminārus visā tā darbības periodā, netērējot lielus līdzekļus, turklāt katram sertifikāta īpašniekam par brīvu - abonements interneta izdevumam "Nodokļi un Komercija" uz tādu pašu mēnešu skaitu kā abonementa sertifikāts.

Semināra sertifikāti pieejami uz četriem periodiem – trīs mēneši, seši, deviņi vai gads, turklāt cenas ir sākot no Ls 64 + PVN par 3 mēnešu sertifikātu.

NLIC seminārus vada nozares profesionāļi problēmjautājumu izskatīšanā, ieteikumu sniegšanā - finanšu konsultante grāmatvedības un nodokļu jomā, praktizējoša grāmatvede dažādu nozaru uzņēmumos, grāmatvedības pasniedzēja Inga Pumpure, kā arī Nodokļu konsultante ar lielu pieredzi darbā VID, SIA „T & D Advance” valdes priekšsēdētāja un vairāku publikāciju autore Jadviga Neilande.

„Izveidojām šāda tipa sertifikātus, jo ir svarīgi, lai cilvēki, kas rūpējas par uzņēmuma finansēm to darītu ātri, precīzi un pārliecināti. Vairāki semināri mēnesī – tā ir tā iespēja, ko grāmatvedim ir jāizmanto, tādējādi apgūstot dažādus jautājumus un iespēju par katru tēmu uzklausīt profesionāļu viedokli,” atzīst NLIC kursu vadītāja Baiba Rozentāle.

Lai pieteiktos NLIC semināru sertifikātiem, interesenti aicināti sūtīt pieteikumu uz nodokli@hotline.lv vai zvanot pa tālruni 29948182 līdz 28. aprīlim.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Inga Pumpure, NLIC, Nodokļi un Komercija, VID

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats