28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Iedzīvotāji augstu novērtē pārkreditācijas pakalpojumu sniegtās iespējas
Iedzīvotāji augstu novērtē pārkreditācijas pakalpojumu sniegtās iespējas
Autors: Jānis Lācis / BIZNESS.LV / 24. aprīlis 2012, 17:02
Kā rāda finanšu kompānijas “Nordic Finance” apkopotā informācija, pēdējos mēnešos iedzīvotāji aktīvi izmanto un augstu novērtē piedāvātās pārkreditēšanas iespējas, kas paredz atmaksāt klienta visus esošos kredītus, ļaujot uzturēt kredītsaistības tikai ar vienu aizdevēju.


Pārkreditācija paredz privātpersonu kredītsaistību refinansēšanu no viena kredītdevēja puses. Tas nozīmē, ka līdz ar to cilvēkam jāveic tikai viens maksājums katru mēnesi, turklāt kredīta nosacījumi ir vienlīdzīgi un netiek dalīti. Šī iespēja ļauj vienkāršāk un ērtāk plānot kredītu maksājumus, ja tādi ir vairāki, kā arī iegūt izdevīgākus kredītu nosacījumus.

“Pārkreditēšanas pakalpojumu izvēlējos izmēģināt tieši tādēļ, ka esošās kredītsaistības bija sadrumstalotas un nereti aizmirsu veikt kārtējo maksājumu kādā no iestādēm, kas savukārt rezultējās soda naudās un liekos izdevumos. Tagad visus piecus dažāda apmēra un termiņa kredītus nomaksāju vienā maksājumā pie “Nordic Finance”. Tas neaizņem tik daudz laika un nav nepārtraukti jādomā, vai esmu visu laikā nokārtojis,” pastāstīja “Nordic Finance” klients Jānis L., kurš saprotamu iemeslu dēļ nevēlējās atklāt savu uzvārdu.

“Nordic Finance” ir viens no retajiem nebanku kreditētājiem, kas klientiem nodrošina arī pārkreditēšanas pakalpojumus, un iedzīvotāji labprāt izvēlas apvienot savas esošās kredītsaistības. “Šādu pakalpojumu ieviesām, jo nereti bijām no klientiem dzirdējuši, ka grūtības sagādā tieši tas, ka ir daudz un dažādas kredītsaistības, par kuram visām jāatceras, jādomā. Šobrīd cilvēku atsaucība ir liela, kas liek saprast, ka pakalpojums tiešām bija vajadzīgs, lai cilvēkiem atvieglotu dzīvi,” skaidro „Nordic Finance” rīkotājdirektore Maija Miesniece.

“Nordic Finance” piedāvā dažādu mērķu un termiņu kredītus - Ātro SMS kredītu (http://atrais.lv), Iespēju Kredītu (http://IespejuKredits.lv) un Eastcon Finance kredītu uzņēmumiem un privātpersonām (http://e-finance.lv). 




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Maija Miesniece, Nordic Finance

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats