28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Darbu sāk Ātrais SMS kredīts
Darbu sāk Ātrais SMS kredīts
Autors: Anete Jansone, BIZNESS.LV / 18. aprīlis 2012, 15:04
Lai paplašinātu nelielu apmēru finanšu līdzekļu pieejamību, tādējādi padarot Latvijas iedzīvotājus elastīgākus dažādu pirkumu izdarīšanā un sadzīves apstākļu uzlabošanā, darbu sāk Ātrais SMS kredīts, kas piedāvā ērti un ātri nokārtot formalitātes aizdevuma saņemšanai.


Īstermiņa aizdevumi, kas neparedz ilgtermiņa saistības ir finansējuma avots, ko ērti izmantot lielāku pirkumu izdarīšanai vai maksājumu veikšanai, ja sanācis iztērēties vairāk nekā attiecīgajā mēnesī plānots. Ātrais SMS kredīts ir veidots ar mērķi dod cilvēkiem iespēju saņemt nelielas naudas summas, nodrošinot izdevīgus aizņemšanās noteikumus un padarot finansējumu pieejamu gandrīz ikvienam, neatkarīgi no naudas izlietojuma mērķiem.

“Mums visiem dzīvē var gadīties dažādas ārkārtas vai impulsīvas vajadzības un vēlmes un mēs esam pelnījuši tās īsteno. Ja šī vēlme vai vajadzība ir pamatota un pārdomāta, esam gatavi nodrošināt tai nepieciešamo finansējumu, ja tādējādi varam padarīt cilvēkus Latvijā nedaudz priecīgākus, mierīgākus un apmierinātākus ar dzīvi,” norāda „Nordic Finance” rīkotājdirektore Maija Miesniece.

Ātrā SMS kredīta iespējas ir piemēroti cilvēkiem, kas nevēlas sevi ierobežot, kas vēlas izmantot dzīves dotās iespējas tieši tad, kad tās ir pieejamas. Tie ir studenti, jauni un aktīvi cilvēki, kā arī jebkurš, kuram reizi pa reizei nepieciešams neliels aizdevums, lai nomaksātu aizkavējušos rēķinus, izdarītu kādu neplānotu pirkumu vai izlietotu finansējumu kur citur.

Ātrais SMS kredīts ir īstermiņa aizdevums, ko izsniedz bez ķīlas un galvotāja apmērā no 15 līdz 250 latiem ar atmaksas termiņu līdz 30 dienām un iespēju pagarināt atmaksas termiņu. Galvenais Ātrā SMS kredīta pozitīvais aspekts ir iespēja naudu saņemt ļoti ātri un bez liekām formalitātēm. Pirmo reizi ar interneta starpniecību vai klātienē noslēdzot līgumu, turpmāk naudu savā konta iespējams saņemt kaut vai tikai nosūtot īsziņu. Tas padara aizņemšanās un naudas atmaksas procesu ātru, ērtu un piemērotu aizņemtiem un aktīviem cilvēkiem, kas nevar tērēt laiku stāvēšanai rindās vai formalitāšu kārtošanai.

Plašāku informāciju par Ātro SMS kredītu un tā perspektīvām iespējams iegūt šeit: http://www.atrais.lv.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Ātrais SMS kredīts, atrais.lv, Maija Miesniece, Nordic Finance

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats