25. aprīlis, Ceturtdiena
Vārda dienas: Bārbala, Līksma
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Pircēji iecienījuši sausiņus ar augļu - aprikožu un rozīņu gabaliņiem
Pircēji iecienījuši sausiņus ar augļu - aprikožu un rozīņu gabaliņiem
Autors: BNA / 22. augusts 2011, 12:28
Kā liecina „Vidzemes maiznīca” pārdošanas statistika, pircēji šobrīd iecienījuši sausiņus ar aprikozēm un rozīnēm, savu izvēli pamatojot ar iespēju ēst saldus našķus, kas ir ne tikai neparasti garšīgi, bet arī diētiski. 


Mūsdienās iedzīvotāji ļoti rūpējas par fizisko formu, ierastos našķus, šokolādi, cepumus un saldējumu, aizstājot ar gardiem sausiņiem.

“Šādi sausiņi veidoti, jo nereti pircēji sūdzas par to, ka vēlētos ēst ko saldu, bet tajā pašā laikā diētisku. Šie sausiņi ir ideāls risinājums, jo tie ne tikai nav kaitīgi veselībai, bet sniedz vasarīgi atsvaidzinošu augļu garšu,” atzīst "Vidzemes maiznīca" valdes priekšsēdētāja Ligita Liepiņa – Eglīte.

Lietojot uzturā aprikozes augļus, ātri var remdēt izsalkuma sajūtu. Tie pastiprina darbaspējas un rada možu garastāvokli. Šīs īpašības saglabājas arī žāvētos augļos, tāpēc mediķi iesaka aprikozes lietot daudzu slimību gadījumos un veselības profilaksei, bet rozīnes satur daudz kālija sāļu, kas labvēlīgi ietekmē sirdsdarbību un asinsvadu stāvokli.

Sausiņi ar aprikozēm un rozīnēm ir veids, kā uzlabot darba ritmu, remdējot izsalkuma sajūtu, tāpēc pircēji šos našķus visbiežāk izvēlas paņemt līdzi uz darbu, skolu vai dažādiem izbraukumiem.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: efektīva reklāma, efektīva reklāmas kampaņa, mārketinga konsultācijas, mazbudžeta reklāma, nordica media group, reklāma internetā, reklāma presē, reklāma radio, reklāma TV, reklāmas kampaņa, tirgus izpēte, vides reklāma, vidzemes maiznīca

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats