28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Alberts Jodis: Labam PR servisam jādarbojas 24 stundas diennaktī
Alberts Jodis: Labam PR servisam jādarbojas 24 stundas diennaktī
Autors: BNA / 19. augusts 2011, 12:52
“Labam sabiedrisko attiecību (PR) servisam ir jādarbojas 24 stundas diennaktī un septiņas dienas nedēļā, lai nepārtraukti būtu lietas kursā par notiekošo un izmantotu visas iespējas komunikācijai, ko piedāvā nepārtraukti mainīgie apstākļi,” norāda viens no pazīstamākajiem mārketinga komunikācijas speciālistiem Latvijā Alberts Jodis.


Viena no sabiedrisko attiecību funkcijām ir informēt sabiedrību par uzņēmuma aktualitātēm, veiksmīgi izmantojot dažādus komunikācijas kanālus un pasniedzot informāciju interesantā, pamanāmā formāta. Lai to veiksmīgi realizētu, nepārtraukti jāseko līdzi notikumiem informatīvajā vidē, jo tikai tā iespējams nekavējoties reaģēt un izmantot iespējas. “Šobrīd vide ir piesātināta ar informāciju un notikumiem. Cits citu nomaina ļoti ātri, tādēļ uzņēmuma reakcija jāveido nekavējoties. Tas ir svarīgi ne tikai krīzes apstākļos, kad bezdarbība var novest pie zaudējumiem, bet arī izdevību neizmantošana ikdienā liedz sasniegt labākos rezultātus,” skaidro Alberts Jodis.

Kā piemērs minams Līgatnes lāča izbēgšanas gadījums, ko veiksmīgi ir izdevies pavērst par labu uzņēmumam, pievēršot uzmanību Līgatnes papīrfabrikas piedāvājumam, kā arī ekoloģiskajai domāšanai, kas ir viena no uzņēmuma pamatvērtībām. Informācija, kas laicīgi izsūtīta par lāča viesošanos papīrfabrikā, šķita interesanta gan medijiem, gan sabiedrībai un sasniedza savu mērķi.

Šāda ātra reakcija un nepārtraukts interaktīvās vides monitorings ļauj uzņēmumiem būt drošiem, ka iespējas tiks izmantotas. Klienti augstu novērtē ātrus un interesantus risinājumus, jo tas dod pārliecību, ka nozares speciālisti 24 stundas diennaktī domā par uzņēmumu un tā publicitātes veicināšanu, biznesa izaugsmi.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Alberts Jodis, PR pakalpojumi

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats