20. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Mirta, Ziedīte
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Bezmaksas reģistrēšanās diena studijām RPIVA kļuvusi par tradīciju
Bezmaksas reģistrēšanās diena studijām RPIVA kļuvusi par tradīciju
Autors: BNA / 1. augusts 2011, 14:29
Trešdien, 3. augustā, visiem interesentiem tiek piedāvāta iespēja reģistrēties studijām Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijā (RPIVA) Rīgā un Alūksnē bez reģistrācijas maksas, tādējādi samazinot izmaksas, kas saistītas ar studiju uzsākšanu. Augustā bezmaksas reģistrācija arī citās RPIVA filiālēs.


Šāda bezmaksas reģistrācijas diena jau kļuvusi par tradīciju un ik gadu piesaista lielu skaitu studēt gribētāju, kas vēlas ekonomēt, ietaupot naudu un piesakoties studijām augstākās izglītības iestādē. Reģistrēties studijām tiek aicināts jebkurš – gan tie, kas konkrēti ir izlēmuši par savu nākotnes profesiju vai kvalifikācijas paaugstināšanas virzienu, gan arī tie, kas vēl šaubās un vēlas iesniegt dokumentus vairākās studiju programmās vienlaicīgi.

“Kā rāda iepriekšējo gadu pieredze, dienu, kad reģistrēties studijām iespējams bez maksas, izmanto ļoti daudz topošie studenti. Šobrīd, kad ekonomiskā situācija joprojām ir nestabila, cilvēki meklē veidus kā ekonomēt. Šis ir arī iemesls, kādēļ nākam pretī mūsu potenciālajiem studentiem un vēlamies nodrošināt plašas studiju iespējas ikvienam,” norāda RPIVA uzņemšanas komisijas vadītāja Gunita Aldiņa.

RPIVA uzņemšanas komisijas vadītāja aicina studēt gribētājus trešdien laicīgi ierasties akadēmijā, lai reģistrētos studijām, jo cilvēku skaits dienas laikā varētu būt pietiekoši liels, līdz ar to veidoties rindas, apgrūtinot reģistrāciju. Pērn lai atbildētu uz studentu pieprasījumu, uzņemšanas komisijai tika piesaistīti pat papildus darbinieki.

Bezmaksas pieteikšanās studijām RPIVA būs pieejamas arī reģionālajās nodaļās: Jēkabpilī (11.augustā), Kuldīgā (13.augustā), Ventspilī (16.augustā) Bauskā (17.augustā), Cēsīs (18.augustā) un Madonā (19.augustā).

RPIVA realizē arī citus pasākumus, lai sociāli atbalstītu studēt gribētājus un padarītu studiju procesu finansiāli izdevīgāku. Tā, piemēram, studentiem tiek piedāvāti atviegloti maksāšanas noteikumi, studiju maksu dalot un maksājot pa mēnešiem. Tādējādi samazinās summa, kas regulāri jāiemaksā, lai segtu studiju izmaksas, ja studijas jāsedz par paša līdzekļiem. Turklāt, atšķirībā no citām mācību iestādēm, RPIVA par šādu studiju maksas dalījumu neparedz nekādas piemaksas – studentam nav jāpārmaksā. 


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: akadēmija, augstākā izglītība, augstskola, Dace Markus, darbs un mācības, Gunita Aldiņa, kur mācīties, nepilna laika studijas, RPIVA, savienot darbu ar mācībām, savienot mācības ar darbu, skolotāja, studējošo skaits, studenti, students, studēt, studēt augstskolā, Studēt bioloģiju, studēt Latvijā, studēt pedagoģiju, studēt PR, studēt psiholoģiju, studēt reģionos, studēt sabiedriskās attiecības, studijas, studijas Latvijā, studijas reģionos, ziemas uzņemšana

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats