23. aprīlis, Otrdiena
Vārda dienas: Georgs, Jurģis, Juris
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Liela daļa studentu dod priekšroku studēt komercdarbību un uzņēmuma vadību
Liela daļa studentu dod priekšroku studēt komercdarbību un uzņēmuma vadību
Autors: BNA / 20. jūlijs 2011, 16:18
Kā informē Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmija (RPIVA), studenti šogad aktīvi izvēlas Komercdarbības un uzņēmuma vadības studiju programmu, to pamatojot ar mērķi nākotnē veidot savu biznesu.


Jau kopš jūnija sākuma, kad tika uzsākta pieteikšanās studijām RPIVA, jaunie studenti zvana uz bezmaksas tālruni, lai saņemtu papildus informāciju par studijām šajā akadēmijā. Kā rāda zvanu statistika, liela daļa interesentu jautā tieši par komercdarbības un uzņēmuma vadības programmu. Popularitātes ziņā daudz neatpaliek arī pirmsskolas izglītības skolotāja un sabiedrisko attiecību speciālista studiju programmas.

“Šī brīža situācija apstiprina medijos izskanējušo informāciju par to, ka arvien vairāk cilvēku izvēlas ne tikai studēt, bet pēc skolas absolvēšanas veidot savu biznesu. Ņemot vērā zvanu un pieteikumu statistiku, varam secināt, ka šāda tendence turpinās un Latvijā ir gana daudz cilvēku, kas nākotni plāno saistīt ar uzņēmumu vadību un komercdarbību,” atzīmē RPIVA uzņemšanas komisijas vadītāja Gunita Aldiņa.

Komercdarbības un uzņēmuma vadības programmu var apgūt sešās RPIVA filiālēs - Rīgā, Cēsīs, Kuldīgā, Alūksnē, Ventspilī un Tukumā, tādā veidā piedāvājot plašas iespējas apgūt vēlamo profesiju arī reģionos.

Papildus informāciju par studijām RPIVA iespējams iegūt, zvanot pa bezmaksas informatīvo tālruni 80002002, kas darbojas katru darba dienu no plkst. 9:00 līdz 17:00, sniedzot atbildes uz visdažādākajiem interesentu jautājumiem par studijām RPIVA.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: akadēmija, augstākā izglītība, augstskola, Dace Markus, darbs un mācības, Gunita Aldiņa, kur mācīties, nepilna laika studijas, RPIVA, savienot darbu ar mācībām, savienot mācības ar darbu, skolotāja, studējošo skaits, studenti, students, studēt, studēt augstskolā, Studēt bioloģiju, studēt Latvijā, studēt Latvijā, studēt pedagoģiju, studēt PR, studēt psiholoģiju, studēt reģionos, studēt sabiedriskās attiecības, studijas, studijas latvijā, studijas reģionos, ziemas uzņemšana

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats