20. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Mirta, Ziedīte
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Ceļojumu laikā, aktīvi sportojot, pievērsiet uzmanību kāju veselībai
Ceļojumu laikā, aktīvi sportojot, pievērsiet uzmanību kāju veselībai
Autors: BNA / 8. jūlijs 2011, 10:02
Vasaras mēneši tradicionāli ir laiks, kad atvaļinājumā vislabprātāk dodas ikviens strādājošais. Visbiežāk tiek nolemts doties ceļojumos un ģimenes izbraukumos, tomēr ne vienmēr pats brauciena laiks izrādās tik komfortabls kā gaidīts, ilgi gaidīto braucienu var izjaukt nogurušas kājas. 


Lai rūpētos par saviem klientiem, vairākas ceļojumu aģentūras, iegādājoties ceļojumu, aicina pievērst uzmanību komfortam, izvēloties kompresijas zeķes, lai ceļojums būtu izdevies un nogurums kājās nebūtu šķērslis izbaudīt citas valsts vai pilsētas krāšņumu.

“Lai ceļotājs justos lieliski, nepietiek vien ar nopirktu biļeti un rezervētu viesnīcu. Jāpadomā arī par it kā nenozīmīgu, bet tai pat laikā ļoti svarīgu lietu ceļojot, par kāju tūsku jeb sajūtu, kad kājas šķiet kā svina pielietas. Tas nonākot galamērķi, bieži ir par iemeslu atpūtai viesnīcā, tā vietā, lai dotos aplūkot galamērķa ievērības cienīgās vietas. Dzintra Ābelīte kompresijas zeķes uzskata par savu sabiedroto, lai nodrošinātu vienu no galvenajiem nosacījumiem, klientu labsajūtu,” informē ceļojumu aģentūras “Discovery World” īpašniece Dzintra Ābelīte.

Kāju vēnās asinīm jāplūst pretēji gravitācijas spēkam uz augšu, un to nodrošina sirds piesūcējsūkņa funkcija - kāju muskuļu darbs, vārstuļu sistēma vēnās, kas ļauj asinīm plūst tikai vienā virzienā. Ja nefunkcionē šie 3 nodrošinātāji, kurus ietekmē vecums, grūtniecība, stāvošs vai mazkustīgs darbs, aptaukošanās vai iedzimtība, asinis pakāpeniski sāk uzkrāties ādā vēnu posmā, izstaipot vēnu sieniņas, veidojot asiņu uzkrājumus - stāzi, kas izpaužas kā bieži redzamie zilganie asinsvadu veidojumi ādā.

Ceļotgribētājiem ir iespēja aktīvo dzīvesveidu padarīt patīkamāku. Uzņēmums “Arbor Medical Korporācija” sadarbībā ar medicīnas sabiedrību „ARS”, nogurušu kāju atvieglojumam piedāvā vācu firmas Medi augstākās kvalitātes kompresijas zeķes, kas paredzētas gan vīriešiem, gan sievietēm venozu problēmu ārstēšanai, gan profilaksei. Īpaši ilgiem ceļojumiem, pārbraucieniem un pārgājieniem paredzētas Mediven Motion un Mediven Travel zeķes. Šo zeķu galvenais pluss ir to terapeitiskā funkcija, mazinot kāju smaguma sajūtu un kāju venozo problēmu rašanos.

Šīs zeķes ideāli piemērotas ne tikai ceļotājiem, bet arī aktīvākiem cilvēkiem, kas nodarbojas ar sportu - spēlē golfu, tenisu, mēdz doties pastaigās, skrien, dejo un piedalās citās aktivitātēs, kuru laikā notiek asinsspiediena celšanās un var būt traucēta asins cirkulācija. Zeķes saglabā sausu un ērtu sajūtu pat pastiprinātas svīšanas laikā. Tāpat tiek regulēts arī asinsspiediens, radot patīkamu un komfortablu braucienu, kurā nav jāsatraucas par kāju nogurumu. Vācu kompānijas Medi zeķes ar savu terapeitisko ārstēšanu, un antibakteriālo vidi rada patīkamu viegluma sajūtu, radot enerģiju ceļotājiem un veicinot aktīvu dzīvesveidu.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Arbor, Arbor Medical, Arbor Medical Korporācija, Arbor Medical Korporācija, ARS, instrumenti, Kāju vēnas, kāju veselība, kompresijas zeķes, medicīna, Mediven Motion, Mediven Travel, veselība, zeķes Medi zeķes

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats