20. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Mirta, Ziedīte
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Māris Šveiduks: Izvēloties trenažieri, svarīgi saņemt zinoša speciālista konsultāciju
Māris Šveiduks: Izvēloties trenažieri, svarīgi saņemt zinoša speciālista konsultāciju
Autors: BNA / 30. jūnijs 2011, 11:20
Pasaules čempions fitnesā, World Fitness federation Pasaules čempions, neskaitāmu titulu ieguvējs kultūrismā, izcils atlēts, treneris un saimnieks sporta klubā „Lāčplēsis” jeb sabiedrībā zināmais Māris Šveiduks, papildinot savu trenažieru klāstu, atzinīgi novērtē zinošu un izpalīdzīgu speciālistu sniegtos padomus.


“Fiziskas akttivitātes nav svarīgas tikai kultūristiem un fitnesa čempioniem, tās ir nepieciešamas jebkuram, lai rūpētos par savu veselību un izskatu, turklāt ļoti svarīgas ir speciālistu konsultācijas, kas ļauj izvēlēties sev piemērotākās aktivitātes,” atzīst Māris Šveiduks.

Trenazieri.lv jau šobrīd pircējiem piedāvā plašu produktu klāstu ar ievērojamām atlaidēm. Interesenti par pieņemamākām cenām var iegādāties gan skrejceliņus, kas lieti noderēs kopējās fiziskās formas uzlabošanai, gan arī boksa trenažieri, ar kura palīdzību iespējams uzlabot koordināciju, izturību un mazināt stresu, tāpat iespējams iegādāties hanteles un velotrenažierus, kas palīdzēs uzlabot fizisko formu gan sievietēm, gan vīriešiem.

Veikala priekšrocība ir klientu konsultācijas. Zinoši speciālisti spēj atbildēt uz klientu jautājumiem un iesaka labāko trenažieri konkrētām prasībām, turklāt ir arī iespēja sagatavot atbilstošu, efektīvu un veselībai nekaitīgu treniņprogrammu, lai vasaras sezonu varētu sagaidīt labā formā, veseli un apmierināti.

Speciālistus novērtē arī Māris Šveiduks, informējot, ka, neskatoties uz to, cik daudz par šīm lietām zina pats, speciālisti spēja sniegt atbildes uz dažādiem jautājumiem un ieteikt labākos risinājumus.

“Zinu, ka veikalā strādā zinoši cilvēki. Izrunājot ar  konsultantiem savu klientu vēlmes un vajadzības, nemaz nešaubījos, ka viņi ieteiks labāko ne tikai kvalitātes, bet arī funkcionalitātes ziņā,” turpina Māris.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: aerobikas inventārs, BODY CRAFT, boksa inventārs, boksa trenažieri, kardiotrenažieri, lietoti trenažieri, MARCY, pilates, PROTEUS, skrejceļi, spēka trenažieri, sporta kluba aprīkojums, sporta kluba inventārs, sporta klubi, sporta klubs, sporta zāles, STRENGTHMASTER, svaru inventārs, svaru stieņi, svaru zāle, trenažieri, trenazieri.lv, velotrenažieri

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats