25. aprīlis, Ceturtdiena
Vārda dienas: Bārbala, Līksma
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Relaksācijai cilvēki izvēlas dažādas SPA procedūras
Relaksācijai cilvēki izvēlas dažādas SPA procedūras
Autors: BNA / 14. februāris 2011, 13:52
Kā liecina dažādas aptaujas, iedzīvotāji stresa mazināšanai un patiesai relaksācijai arvien biežāk izvēlas dažādas SPA procedūras, kuras ne tikai nomierina, bet sniedz patīkamu atslābumu. Tas ir veids, kā rūpēties par savu labsajūtu un veselību.


Latvijas profesionālās kosmētikas zīmola GMT BEAUTY veidotāji ir profesionāļi ar vairāk nekā 15 gadu praktiska darba pieredzi skaistumkopšanā un estētiskajā medicīnā. Uzņēmums ir izstrādājis jaunus skaistumkopšanas līdzekļus un inovatīvas SPA procedūras, kurās apvienota aktīvā un relaksējošā iedarbība. Līdz ar to tiek nodrošināta vēlamā ķermeņa estētisko problēmu risināšana, saglabājot procedūru relaksējošo iedarbību.

Inovatīvajā SPA procedūru konceptā ietilpst četri rituāli, kas ieteicama stresa mazināšanai, ādas atjaunošanai un revitalizēšanai, ādas tonusa atjaunošanai, kā arī ķermeņa attīrīšanai. Ķermeņa attīrīšanai izstrādāta masāža ar sāls, aļģu un eļļas maisījumu, termo – siltuma procedūra ar infrasarkano termosegu un relaksējoša masāža galvai. Ķermeņa atjaunošanai ieteicama ķermeņa modelēšanas terapija, ādas tonusa atjaunošana, limfas atteces uzlabošana, figūras korekcija un procedūras muguras relaksācijai, kurā ietilpst ķermeņa attīrīšana ar trīskāršas iedarbības skrubi, ķermeņa aplikācija ar aļģu masku, termo – siltuma procedūra ar infrasarkano termosegu,  relaksējoša kāju un pēdu masāža. Procedūra noslēdzas ar relaksējošu muguras masāžu, kurā tiek izmatots īpaši izvēlētu eļļu maisījums.

“Mūsu uzdevums ir radīt mieru, patīkamas izjūtas un uzlabot klientu veselību, izmantojot profesionālus kosmētikas līdzekļus. Mēs esam pārliecināti, ka cilvēks ir vienota enerģētiskā sistēma un mēs šo enerģētiku uzlabojam pēc labākajām metodēm,” atzīst GMT BEAUTY koncepcijas autore, kosmetoloģe Terēze Beļkova.

Inovatīvos SPA rituālus jau šobrīd var apmeklēt un izbaudīt Rīgā, Skaistuma klīnikā „4. Dimensija”, Saldū, Salonā „Hēlija” pie speciālistes Evas Jēkabsones, Lilastē, Hotel „Medzābaki” pie speciālista Normunda Dekšņa.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: estētiskā medicīna, GMT Beauty, profesionāla kosmētika, relaksācijas procedūras, skaistumkopšanas procedūras, SPA kosmētika, SPA procedūras, SPA rituāls, stresa samazināšana, Terēze Beļkova

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats