19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Pārtika, veselīgs uzturs » Borjomi minerālūdeni pārdos skārdenēs
Borjomi minerālūdeni pārdos skārdenēs
Autors: NRA.lv / 17. maijs 2018, 12:03
Gruzijas minerālūdens zīmols "Borjomi" iepazīstina ar inovatīvu risinājumu minerālūdens iepakojumu kategorijā – tagad populāro un kvalitatīvo vulkāniskās izcelsmes ūdeni var baudīt arī no 0,33 l tilpuma alumīnija skārdenes. Tas ir vienīgais Latvijā nopērkamais minerālūdens alumīnija skārdenē, kurš no šī gada pavasara ir parādījies veikalu plauktos visā Latvijā.

"Borjomi" skārdeni, salīdzinot ar jau ierastajām stikla un PET pudelēm, ir ērtāk turēt rokās, materiāls ir vieglāks un minerālūdens tajā atdziest ievērojami ātrāk. Ar šo inovatīvo produktu "Borjomi" plāno palielināt tirgus daļu, uzrunājot jaunāku auditoriju - aktīvus cilvēkus, kuri ir gatavi ļauties eksperimentiem un ir gatavi izmēģināt ko jaunu.

"Izstrādājot ideju par šāda minerālūdens iepakojuma izveidi, galvenais akcents tika likts uz klientu prasībām par produkta un iepakojuma kvalitāti, ērtību un funkcionalitāti. "Borjomi" minerālūdens vairumtirdzniecības cena jaunajā iepakojumā saglabāsies līdzīgā līmenī kā stikla un PET pudelēm. Vienlaikus "Bojormi" ūdens cienītājiem ir jāņem vērā, ka veikala cena, balstoties uz mazumtirgotāja uzcenojumu, var atšķirties," par jauno dizaina risinājumu stāsta "IDS Borjomi Europe" ģenerāldirektors Irakli Bokučava.

Oriģinālais minerālūdens alumīnija skārdenēs tiek iepildīts ražotnē Borjomi pilsētā (Gruzijā) un piegādāts iepakotā veidā kopā ar stikla un PET pudelēm.





Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk
Jaunākie komentāri
Mediju apskats