20. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Mirta, Ziedīte
Sākuma lapa » Nekustamais īpašums » WorkLand maina komerciālā nekustamā īpašuma nozari
WorkLand maina komerciālā nekustamā īpašuma nozari
Autors: BNA / 18. marts 2016, 13:33
BPT Real Estate, paplašinot un attīstot pakalpojumu klāstu, prezentē tirgū jaunu zīmolu “WorkLand”. Tā mērķis ir piedāvāt klientiem elastīgus un individuāli pielāgotus biroju nomas un saistīto pakalpojumu risinājumus. Projekts paredz būtiskas pārmaiņas Baltijas valstu komerciālā nekustamā īpašuma tirgū.


„Attīstoties dažādām biznesa jomām, cilvēki tiecas pēc arvien gudrākiem risinājumiem, piemēram, izsauc taksometru vai meklē nakšņošanas iespējas, izmantojot aplikācijas mobilajos telefonos. Tāpat viņi meklē inovācijas arī komerciālā nekustamā īpašuma tirgū. Klienti vēlas elastību – biroja platību un nomas termiņu, kas viņiem tiešām ir nepieciešams, bez ilgtermiņa saistībām. Samazinās nozīme tam, vai uzņēmumam ir piesaistītas noteiktas biroja telpas – svarīgāka ir iespēja paplašināt vai samazināt platību atkarībā no biznesa mērķiem,” saka Igors Beloborodovs, “WorkLand” vadītājs Baltijā.

“Workland” ir tirgū pilnīgi jauns pakalpojums, kas, ņemot vērā komerciālā nekustamā īpašuma aktuālās tendences, piedāvā elastīgus un individuāli pielāgotus biroju nomas un saistīto pakalpojumu risinājumus. Uzstādījums ir radīt saikni starp klientiem, partneriem un sabiedrību kopumā, veidojot stabilu un spēcīgu sadarbības grupu, kura sniedz labumu un atbalstu ikvienam tās dalībniekam.

Ideja radās pērn, 2015. gadā, kad "BPT Real Estate" pieņēma būtisku lēmumu – nodrošināt komerciālā nekustamā īpašuma tirgus prasības: elastību, profesionālu darba vidi un pakalpojumus. Uzņēmumu darba vide un darba stils turpina mainīties, un arvien biežāk vajadzību pēc biroja telpām un nomas periodu nosaka konkrēti projekti. Līdz ar to pieaug nozīme iespējai jebkurā brīdī mainīt nosacījumus, piemēram, samazināt vai palielināt biroja platību.

Jau vairāk nekā 10 gadus Latvijā darbojas "BPT Real Estate" pilna servisa biroji, kas līdz šim bija zināmi kā “Riga Premium Offices”. 



Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk
Jaunākie komentāri
Mediju apskats