20. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Mirta, Ziedīte
Sākuma lapa » Mārketings, reklāma » Kvalitatīvas higiēnas preces – veselības garants vīrusu laikā
Kvalitatīvas higiēnas preces – veselības garants vīrusu laikā
Autors: Reklāmraksts / 30. novembris 2018, 12:36
Aukstais un tumšais gada periods nāk ar saviem izaicinājumiem arī veselības jomā – cilvēki arvien biežāk izmanto sabiedrisko transportu, arvien vairāk uzturas publiskās telpās (kur ir silti un daudz citu cilvēku), arvien biežāk apmeklē dažādus publiskus pasākumus, lai kliedētu garlaicību garajos un tumšajos vakaros. Un tas rada labvēlīgu vidi dažādu vīrusu izplatībai, kas tiek nodoti gan pa gaisu pilienu ceļā, gan uz dažādām virsmām, kam sanāk pieskarties ar rokām.


Tādēļ lasiet tālāk un uzziniet, kā kvalitatīvs higiēnas aprīkojums var palīdzēt rūpēties par  veselību, kā arī – kā pieteikt higiēnas aprīkojuma nomas un higiēnas preču uzpildes servisu, lai šo jautājumu varētu svītrot no ikdienas rūpju saraksta.

Bieža roku mazgāšana – kāpēc tā ir laba profilakse?

Viens no vienkāršākajiem veidiem, kā sevi pasargāt – pēc iespējas biežāk mazgāt rokas. It īpaši atgriežoties no āra vai citām tālākām gaitām. Ar rokām ir ļoti vienkārši pārnest dažādus vīrusus, taču bīstami tie kļūst tikai tad, ja šie vīrusi nonāk mutē vai saskarē ar kādu ķermeņa gļotādu. Lielākā daļa mazgāšanas līdzekļu lieliski tiek galā ar vīrusu iznīcināšanas uzdevumu.

Ieteicams roku mazgāšanai izmantot šķidrās ziepes vai putu ziepes, jo paradoksālā kārtā cietie ziepju gabaliņi paši var kļūt par netīrumu pārnesējiem. Papildu pārliecībai par higiēnu var izmantot arī roku dezinfekcijas līdzekli, kas parūpēsies par papildu tīrību un aizsardzību.

Ko piedāvā uzņēmums “Berendsen”?

Uzņēmums “Berendsen” ir pilna servisa tekstilizstrādājumu un higiēnas aprīkojuma nomas uzņēmums, kas saviem klientiem piedāvā gan tekstilpreču, tādu kā paklāji, dvieļi, nomu, gan arī higiēnas turētāju nomu un higiēnas uzpildes materiālu papildināšanu.

Populārākais higiēnas aprīkojums, ko piedāvā “Berendsen”: 

Automātiskais papīra ruļļa turētājs
Putu ziepes
Roku dezinfekcijas līdzeklis
Gaisa atsvaidzinātājs
“Clean Seat” dozators, kas paredzēts tualetes poda sēdvirsmas dezinficēšanai pirms lietošanas
“Lady Care” atkritumu tvertne higiēnas atkritumiem
Tualetes papīra turētājs
Tualetes birste
Papīra salvešu turētājs 

“Berendsen” piedāvā ne tikai aprīkojuma nomu, bet arī pašas patēriņa higiēnas preces. Piesakot uzpildes pakalpojumu, klientiem vairs nav jāsatraucas par to, ka varētu pietrūkt ziepes, dezinfekcijas līdzeklis vai salvetes. Uzņēmums “Berendsen” noteiktos intervālos papildinās it visus krājumus, tādēļ nav jāraizējas par to, ka higiēnas preces varētu beigties nepiemērotā brīdī.

Kāpēc izvēlēties Berendsen.lv higiēnas servisa piedāvāto pakalpojumu? 

Tas atvieglo krietnu daļu no ikdienas rūpēm, lai jūs vairāk uzmanības varētu veltīt citiem svarīgiem jautājumiem.
Tas uzlabo higiēnas līmeni uzņēmumā, līdz ar to darbinieki mazāk slimo.
Garantēta uzpildes materiālu piegāde līdz Jūsu durvīm.
Nav nepieciešams pasūtīt uzpildes materiālus, jo mēs par to rūpējamies.
Jūs maksājat tikai par izmantoto uzpildes materiālu daudzumu.
Garantēta “Berendsen” kvalitātes kontrole un nolietojušos higiēnas preču turētāju labošana vai nomaiņa bez papildus izmaksām jums.
Viss higiēnas aprīkojums pieejams dažādās 8 krāsās, līdz ar to varat izvēlēties sev tīkamāko un pieskaņot to savai tualetes telpai. 
Izvēloties “Berendsen” izsmalcināto higiēnas aprīkojuma līniju savās labierīcībās, jūs radīsiet pārdomātu un profesionālu uzņēmuma tēlu.

Kā pieteikties “Berendsen” pakalpojumiem?

Visvienkāršākais veids – izmantojot kontaktformu, kas pieejama tīmekļa vietnē Berendsen.lv.

Ar klientu apkalpošanas speciālistiem var sazināties dažādos veidos – gan aizpildot vietnē berendsen.lv pieejamo veidlapu, gan zvanot, gan rakstot uz norādīto e-pasta adresi. Ikviena uzņēmuma vajadzības un iespējas ir individuālas, tādēļ katram klientam tiek piedāvāts vispiemērotākais un pārdomātākais risinājums – tiek izvēlētas atbilstošākās un higiēnas preces, kā arī individuāli tiek noteikts nepieciešamo uzpildes materiālu daudzums un to piegādes intervāls, kas atkarīgs no dažādiem faktoriem – darbinieku skaita, apmeklētāju plūsmas u.tml.

Ja arī jūs vēlaties veselīgu un higiēniski tīru tumšo gada periodu, neraizējoties par sadzīviskām rūpēm, sazinieties ar “Berendsen” atsaucīgajiem speciālistiem jau tūlīt, lai pavisam īsā laikā baudītu piedāvātās ērtības!

Tālrunis saziņai: 675 00 75
E-pasts saziņai: lv.info@elis.com

Foto: Berendsen.lv




Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk
Jaunākie komentāri
Mediju apskats