28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Mārketings, reklāma » Uzņēmumi aicināti pieteikt dalību konkursā Latvijas Eksportprece 2017
Uzņēmumi aicināti pieteikt dalību konkursā Latvijas Eksportprece 2017
Autors: BNA / 7. jūnijs 2017, 17:50
Pašmāju uzņēmumiem ir iespēja pieteikt dalību konkursā “Latvijas Eksportprece 2017”, ko jau piekto gadu organizē Latvijas Eksportpadome ar mērķi paust atzinību, novērtēt un vēlreiz atgādināt par Latvijā strādājošiem uzņēmumiem, kas ražo un eksportē augstas kvalitātes preces un pakalpojumus, kas tādējādi nes Latvijas vārdu pasaulē.

Jau vairākus gadus pēc kārtas konkurss “Latvijas Eksportprece” pauž atzinību un godina Latvijas komersantus, kas sasnieguši labus rezultātus eksportspējīgu produktu ražošanā. Kā norāda Latvijas Eksportpadomes pārstāvis Aivars Kalniņš, ik gadu konkursam piesakās daudzi un dažādi uzņēmumi, kas pierāda, ka Latvijas eksportam ir potenciāls attīstīties un augt. Arī šogad tiek cerēts uz daudzveidīgu un plašu dalībnieku klāstu.

“Eksporta jomā vērojami labi izaugsmes rādītāji. Kā liecina dati, pieaug arī pakalpojumu eksporta palielinājums, ko galvenokārt nodrošināja IKT pakalpojumi, kas nosedza tradicionālo transporta pakalpojumu kritumu. Tāpat redzam, ka katru mēneši būtisku ieguldījumu pieaugumā nodrošināja pārtikas rūpniecības, kokapstrādes un elektrisko un optisko iekārtu ražošanas apjomu palielinājumi. Būtībā katra nozare Latvijā ir sevi jau pierādījusi kā konkurētspējīga un ir pienācis laiks par to saņemt atzinību,” norāda Latvijas Eksportpadomes ekspertu grupas vadītājs Aivars Kalniņš.

Latvijas Eksportpadome gada balvu „Latvijas Eksportprece 2017” organizē, lai vienlaikus novērtētu uzņēmumu sniegumu un ieguldījumu savā un visas valsts attīstībā, kā arī lai dotu iespēju uzņēmumiem iegūt papildu atbalstu eksporta un uzņēmējdarbības kopumā veicināšanai. Konkursa laureātiem būs iespēja saņemt ne tikai balvu, bet arī reklāmas un publicitātes iespējas „Latvijas Eksportpadomes” informatīvo atbalstītāju medijos, tiks dota iespēja izmantot konkursa „Latvijas Eksportprece 2017″ laureāta zīmi uz savu produktu iepakojumiem un informatīvajos materiālos. Informācija par visiem konkursa dalībniekiem tiks ievietota digitālajā albumā “Latvia Export” ar tiešsaisti uz uzņēmuma mājas lapu.

Pieteikšanās konkursam ir sākusies un ikviens ir aicināts pieteikt savu uzņēmumu, apliecinot, ka tas ražo kvalitatīvas preces ar pievienoto vērtību.

Jāatzīmē, ka konkursa dalībnieki varēs izmantot “Latvijas Eksportprece 2017” marķējumu, tādējādi uzsverot savu produktu vai pakalpojumu pievienoto vērtību vietējā tirgū, kā arī ārzemju tirgos preces būs iespēja marķēt ar “Quality Product of Latvia” kvalitātes zīmi.

Plašāka informācija un pieteikuma forma šeit: http://pieteikums.lv/latvijas-eksportprece





Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk
Jaunākie komentāri
Mediju apskats