29. marts, Piektdiena
Vārda dienas: Agija, Aldonis
Sākuma lapa » Māja, mēbeles, interjers » Baltā Bura kļūst par mājsaimniecības preču zīmola VILEDA oficiālo izplatītāju Latvijā
Baltā Bura kļūst par mājsaimniecības preču zīmola VILEDA oficiālo izplatītāju Latvijā
Autors: BNA / 2. februāris 2010, 10:35
Distribūcijas uzņēmums Baltā Bura kļuvis par vācu mājsaimniecības preču zīmola VILEDA oficiālo izplatītāju Latvijā. 

Vācijas uzņēmumam FHP Export GMbH piederošais zīmols VILEDA ir pārstāvēts 29 pasaules valstīs un 60 gadu laikā ieņēmis līderpozīcijas vairākās preču kategorijās. Latvijā uzņēmums Baltā Bura piegādās līdz pat 100 dažādu VILEDA zīmola preču, un to klāsts aizvien tiks paplašināts.

„Piesaistot savam tirdzniecības portfelim jaunus zīmolus, mēs vispirms domājam par to, lai piedāvātu pircējiem lieliskas kvalitātes preces par optimālu cenu. VILEDAS preces mājai ir guvušas labas atsauksmes Latvijas tirgū, un mūsu uzdevums ir paplašināt šī zīmola preču klāstu, kā arī padarīt to pieejamu pircējiem visā Latvijā,” stāsta uzņēmuma Baltā Bura tirdzniecības direktors Igors Saušs.

„Esam gandarīti uzsākt sadarbību ar kompāniju Baltā Bura, jo tas ir stabils partneris ar ilgstošu pieredzi darbā ar tādiem zīmoliem kā Kleenex, Persil un tagad arī VILEDA. Tāpat esam pārliecinājušies, ka Baltās Buras plašais tirdzniecības pārstāvju skaits un uzņēmuma kompetence ļaus maksimāli attīstīt VILEDA zīmolu Latvijas tirgū,” uzsver VILEDA pārstāvis Baltijā Kaido Elmik.

VILEDA preces ir nopērkamas visos lielākajos Latvijas tirdzniecības tīklos – Rimi, Maxima, Elvi, Beta, IKI, veikalos K-rauta un Depo, kā arī citos pārtikas un saimniecības preču veikalos. 




Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk
Jaunākie komentāri
Mediju apskats