19. marts, Otrdiena
Vārda dienas: Jāzeps
Sākuma lapa » Māja, mēbeles, interjers » „Rīgas siltums” apliecina gatavību sniegt pieteikumu par a/s „Māju serviss KSA” maksātnespēju
„Rīgas siltums” apliecina gatavību sniegt pieteikumu par a/s „Māju serviss KSA” maksātnespēju
Autors: BNA.LV / 21. oktobris 2009, 17:52
Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (SC) šodien tikās ar a/s „Rīgas siltums„ valdes priekšsēdētāju Āri Žīguru. Sarunas laikā a/s „Rīgas siltums” vadītājs apliecināja uzņēmuma gatavību sniegt pieteikumu par a/s „Māju serviss KSA” maksātnespēju. Pašlaik „Māju serviss KSA” parādu dēļ apkure joprojām nav pieslēgta 57 dzīvojamām mājām.

Rīgas dome aicina iedzīvotājus izvērtēt savu  namu apsaimniekotāju darbu un izvēlēties piemērotāko veidu, kā nodrošināt māju apsaimniekošanu, pārejot pie citiem privātajiem vai pašvaldības namu apsaimniekošanas uzņēmumiem.

Rīgas pilsētas izpilddirektors Juris Radzevičs tikšanās laikā apliecināja pašvaldības namu pārvalžu gatavību pārņemt dzīvojamās mājas no citiem namu apsaimniekotājiem.

Visām dzīvojamām mājām, kuras apsaimnieko pašvaldības namu pārvaldes, patlaban ir pieslēgta apkure, izņemot gadījumus, kad iedzīvotāji ir izteikuši vēlmi vēl neuzsākt apkures sezonu.

Pavisam interesants šķiet fakts, ka a/s „Māju serviss KSA” pavisam nesen izplatījusi savā pārraudzībā esošo namu iedzīvotājiem krāšņu reklāmas avīzi, kurā rakstīts, ka apkures pieslēgšana ir atkarīga no savlaicīgi apmaksātiem rēķiniem un parādnieku godaprāta. 

"Laiks, kad mājas iedzīvotāji vēlas uzsākt apkures sezonu, ir tikai un vienīgi atkarīgs no viņu vēlmēm un iespējām, un arī šogad nebūs vienota lēmuma par apkures sezonas uzsākšanu „Māju serviss KSA” namos. Tādējādi, ja nama iedzīvotāji vēlēsies un nebūs parādu par iepriekšējā apkures sezonā patērēto, pie apkures būs iespējams tikt pēc pirmā pieprasījuma", oktobra sākumā izplatītajā reklāmas materiālā norāda „Māju serviss KSA” pārvaldniece Inita Pilāte. 




Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk
Jaunākie komentāri
Mediju apskats