19. marts, Otrdiena
Vārda dienas: Jāzeps
Sākuma lapa » Māja, mēbeles, interjers » Ierosina mēbeļu ražotnes "Sāga" maksātnespēju
Ierosina mēbeļu ražotnes "Sāga" maksātnespēju
Autors: NRA.lv / 25. septembris 2009, 10:46
Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa šodien ierosinājusi mēbeļu ražotnes SIA "Sāga" maksātnespējas lietu, liecina Maksātnespējas reģistrā izdarītais ieraksts.

Jau ziņots, ka mēbeļu ražotnē "Sāga" Tukumā AS "Swedbank" norīkota apsardze apturēja darbu rūpnīcā un neielaida tajā strādniekus.

Apmēram 170 mēbeļu ražotnes strādnieku kopš pagājušās nedēļas piektdienas netika pielaisti pie saviem darbgaldiem, jo rūpnīcas vārti aizslēgti ar ķēdi, bet ieejas durvis sargāja bruņota apsardze. Uzņēmuma pārstāvji mierināja darbiniekus, ka kompensēs piespiedu dīkstāvē pavadīto dienu, taču cilvēki ir nobažījušies, ka nāksies stāties garajā bezdarbnieku rindā.

23.septembrī grupas "Sāga" ražošanas uzņēmumu "Laiko" Mālpilī un "Sāga" Tukumā saimnieciskā darbība tika atjaunota pilnā apjomā.


Grupa "Sāga" ir sešu uzņēmumu apvienība ar 100% Latvijas kapitālu. Grupas izveide ar vienotu nosaukumu "Saga Group" tika pabeigta 2008.gadā. Grupā tika iekļauti uzņēmumi "Laiko", "Sāga", "Tuko T", "Chair Baltic", "Saga logs" un "Druveli".

Apvienošanas gaitā radās grupa ar vairāku struktūru pārvaldes sistēmu, kā arī tika apvienota dažādu uzņēmumu pieredze un kreatīvās idejas. Grupa "Sāga" ir uzņēmums ar kopējo ražošanas platību 40 000 kvadrātmetru, vairāk nekā 650 darbiniekiem un sadarbības partneriem 24 pasaules valstīs.

Mēbeļu detaļu izgatavošanu no liekti līmēta finiera Latvijā sāka 1988.gadā. Grupa "Sāga" tagad piedalās pasaules tirgū ar oriģināliem dizaina risinājumiem, liekti līmētu detaļu un korpusa mēbeļu ražošanu, kā arī ar tirdzniecību.




Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk
Jaunākie komentāri
Mediju apskats