19. marts, Otrdiena
Vārda dienas: Jāzeps
Sākuma lapa » Māja, mēbeles, interjers » Apvienības DOMUS biedru pārdošanas apjomi saglabājušies nemainīgi un pat pieauguši
Apvienības DOMUS biedru pārdošanas apjomi saglabājušies nemainīgi un pat pieauguši
Autors: BNA / 15. jūlijs 2009, 14:01
Mājas projektu un interjera centrs “DOMUS”, aktīvi realizējot vairākas klientu un sadarbības partneru piesaistes programmas, jau savas darbības pirmajos trīs mēnešos, par spīti valsts ekonomiskajai lejupslīdei, ļāvis biedriem turpināt savu darbību, pārdošanas apjomus ne vien saglabājot iepriekšējā gada līmenī, bet arī atsevišķos gadījumos tos pat paaugstinot.

Mājas projektu un interjera centrs tika veidots ar mērķi dot iespēju vietējiem nozares uzņēmumiem sadarboties, piedalīties informācijas apmaiņā, tādējādi attīstoties un spējot piedāvāt patērētājiem pilna servisa augstākās kvalitātes preces un pakalpojumus, sekot līdzi modes un tehnoloģiju attīstībai pasaulē, atbildot uz visām iedzīvotāju vēlmēm un vajadzībām. “Jau pirmo trīs mēnešu darbības rezultāti un uzņēmumu – “DOMUS” biedru – atzinība liecina par pareizā virziena izvēli, tomēr joprojām ir visiem kopā jāstrādā, lai labos rādītājus saglabātu. Kā zināms, šobrīd, lai nodrošinātu uzņēmumu vērtības pieaugumu ir vajadzīgs daudz vairāk kā tikai kvalitatīvs produkts un pašreiz “DOMUS” piedāvā tieši šo papildus vērtību,” norāda “DOMUS” dalībnieks, “Latinwest” valdes loceklis Gundars Ūdris.

“DOMUS” (www.domus.lv) savu darbību sāka aprīļa sākumā, apvienojot savstarpēji tieši nekonkurējošus uzņēmumus, kas specializējušies ar mājas projektiem un iekārtošanu saistītās jomās, nodrošinot interesentiem pilnīga klāsta mājokļu būvniecībai un interjera iekārtošanai nepieciešamās preces un pakalpojumus. Šobrīd “DOMUS” biedri ir 16 uzņēmumi, taču tuvāko mēnešu laikā plānots biedru skaitu paplašināt, nodrošinot vēl apjomīgāku informācijas apriti.

Pašlaik norit darbs arī pie atsevišķu nodaļu uzņēmumiem, kuri ar mājas būvniecības un iekārtošanas jomu ir saistīti pakārtoti, izveides. Uz šādu soli pamudināja uzņēmumu, kā arī potenciālo klientu interese, kas izteica vēlmi vienuviet saņemt plašāku sev interesējošo informāciju par pilnīgu mājas iekārtošanu, sākot no mājas būvniecības, līdz pat aprīkošanai un interjera veidošanai.

Uzņēmumi, kuriem ir interese iesaistīties un izmantot “DOMUS” piedāvātās iespējas, aicināti nekavēties, jo uzņemti tiek tikai savstarpēji nekonkurējošas kompānijas, kas var sadarboties ceļā uz panākumiem – tātad biedru skaits ir ierobežots. 




Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk
Jaunākie komentāri
Mediju apskats