19. marts, Otrdiena
Vārda dienas: Jāzeps
Sākuma lapa » Māja, mēbeles, interjers » Mebelux: Klienti izvēlas paši modelēt sev tīkamas mēbeles
Mebelux: Klienti izvēlas paši modelēt sev tīkamas mēbeles
Autors: BNA / 21. jūnijs 2009, 18:27
Arvien populārāka kļūst mēbeļu meistardarbnīcas “Mebelux” piedāvātā iespēja klientiem pašiem iesaistīties mēbeļu dizaina veidošanā, nākt klajā ar idejām, izveidojot unikālas savai mājai vai birojam un tā interjeram vispiemērotākās mēbeles, sākot ar darba galdiem, sekcijām, krēsliem un beidzot ar virtuves iekārtām.

“Mebelux” visas mēbeles izgatavo pēc individuāliem pasūtījumiem, kas ļauj ne vien realizēt ikviena interesenta idejas, bet arī nodrošina mēbeļu unikalitāti un vienreizīgumu, ko laika gaitā patērētāji Latvijā izmanto arvien biežāk.

“Šobrīd cilvēki ir arvien izglītotāki un informētāki dažādos ar interjera dizainu un telpu iekārtošanu saistītos jautājumos. Pie mums jau ierodas klienti ar skaidru vīziju par to, kāda stila, materiālu un krāsas mēbeles viņiem ir nepieciešamas. Šobrīd modē vairs nav standarta mēbeles, kuras ne vienmēr gan izmēra, gan vizuālā izskata ziņā neievietojas dažādās telpās. Cilvēkiem arvien svarīgāk ir radīt ap sevi harmonisku vidi un noskaņu, kurā dzīvot, tāpēc viņi izvēlas mūsu piedāvājumu mēbeļu izgatavošanā,” norāda meistardarbnīcas “Mebelux” valdes loceklis Jevgēņijs Antipins.

Ikvienam interesentam ir iespēja pašam izstrādāt sev vēlamās mēbeles dizainu, norādot izmērus, dizainu, krāsu, kā arī materiālu, no kāda mēbelei vajadzētu būt. Tā var būt gan precīzi izstrādāta skice, gan arī fotogrāfija, kurā redzams vēlamās mēbeles prototips. Tad “Mebelux” dizaineri un mēbeļu projektētāji sadarbībā ar klientu izstrādā skici, kurā apvienoti dažādās vēlamās mēbeles detaļas, precizēts izmērs un citi komponenti. Tam seko mēbeles izgatavošana un piegāde klientam. Protams, mēbeļu dizaina izstrādi iespējams nodot arī pilnīgā profesionāļu pārziņā, norādot vien obligātās komponentes.

“Šāda pieeja mēbeļu ražošanā arvien lielāku atzinību un klientu interesi izpelnījusies visā pasaulē, jo, lai arī dizaineru izstrādātais mēbeļu dizaina klāsts ir visai plašs, tomēr individuāli izstrādātas mēbeles piedod interjeram personiskāku un patīkamāku atmosfēru,” atzīmē J. Antipins.




Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk
Jaunākie komentāri
Mediju apskats