19. marts, Otrdiena
Vārda dienas: Jāzeps
Sākuma lapa » Māja, mēbeles, interjers » Aicina metāla durvju nomaiņu īpašumā ieplānot laikus
Aicina metāla durvju nomaiņu īpašumā ieplānot laikus
Autors: BNA / 9. jūnijs 2009, 19:20
Sakarā ar iedzīvotāju lielo interesi un pieprasījumu pēc drošības paaugstināšanu savā īpašumā, sākoties vasaras atvaļinājumu sezonai, metāla durvju ražotājs SIA “ELAKS” aicina cilvēkus durvju nomaiņu ieplānot laicīgi.




Tuvojoties atvaļinājumus sezonai un paaugstinoties noziedzības līmenim Latvijā, strauji palielinājies pieprasījums pēc drošām, izturīgām metāla durvīm un slēdzenēm, SIA “ELAKS” ražotnēs izveidojot garu interesentu rindu. Vairums klientu vēlas iegādāties durvis un tās uzstādīt nekavējoties, tādēļ SIA “ELAKS” montāžas brigādes ir stipri noslogoti un durvju uzstādīšanas laiks nedaudz ilgāks, tādēļ, lai izvairītos no ilgākas gaidīšanas, pasūtījumu būtu lietderīgi pieteikt laicīgi.

Iedzīvotāji nereti par sava īpašuma nodrošināšanu iedomājas pēdējā brīdī, tikai dažas dienas pirms došanās garākā atvaļinājumā. Diemžēl šobrīd, kad pieprasījums ir salīdzinoši liels, tūlītēju durvju uzstādīšanu nodrošināt nevaram, tagad tas prasa vismaz 5 – 7 dienas, tādēļ aicinām ikvienu plānojot atvaļinājumu jau laikus padomāt arī par drošību, lai atgriežoties no ceļojuma Jūs nesagaidītu nepatīkami pārsteigumi. SIA “ELAKS” valdes priekšsēdētājs Mihails Bruks

Lielā iedzīvotāju interese par drošības palielināšanas iespējām skaidrojama ne vien ar atvaļinājumu sezonas sākšanos, kad daudzi cilvēki atstāj savus īpašumus bez uzraudzības uz ilgāku laiku, bet arī ar ekonomiskās situācijas izmaiņām. Informatīvajā vidē nereti izskan ziņas par noziedzības līmeņa palielināšanos Latvijā, kas mudina iedzīvotājus būt apzinīgiem un nodrošināties pret nelūgtu viesu apciemojuma īpašumā. Drošu durvju izvēle ir viens no pirmajiem soļiem mājokļa vai biroja telpu drošības paaugstināšanā.





Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk
Jaunākie komentāri
Mediju apskats