19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Māja, mēbeles, interjers » Mēneša laikā “DOMUS” saviem biedriem piesaistījis jau 500 potenciālos klientus
Mēneša laikā “DOMUS” saviem biedriem piesaistījis jau 500 potenciālos klientus
Autors: BNA / 21. maijs 2009, 11:54
Mājas projektu un interjera centrs “DOMUS”, kas darboties sāka aprīļa sākumā, jau tagad izpelnījies pastiprinātu patērētāju uzmanību, par ko liecina kopumā piesaistīto potenciālo klientu skaits apvienības dalībniekiem –  500 interesenti.

“DOMUS” tika veidots ar mērķi dot iespēju vietējiem nozares uzņēmumiem sadarboties, piedalīties informācijas apmaiņā, tādējādi attīstoties un spējot piedāvāt patērētājiem pilna servisa augstākās kvalitātes preces un pakalpojumus, sekot līdzi modes un tehnoloģiju attīstībai pasaulē, atbildot uz visām iedzīvotāju vēlmēm un vajadzībām. Šobrīd tas apvieno jau 12 savstarpēji tieši nekonkurējošus uzņēmumus, kas specializējušies ar mājas projektiem un iekārtošanu saistītās jomās, nodrošinot interesentiem pilnīga klāsta mājokļu būvniecībai un interjera iekārtošanai nepieciešamās preces un pakalpojumus. Ar uzņēmumiem iespējams iepazīties šeit: www.domus.lv

Galvenie kritēriji, kuriem atbilst “DOMUS” dalībnieki, ir preces vai pakalpojuma augstā kvalitāte, orientācija uz klientu vajadzībām, kā arī pietiekoši ambiciozi attīstības mērķi. Apvienojot šos uzņēmumus, ir izveidots centrs, kas kalpo kā uzņēmumu kvalitātes garants un ļauj patērētājiem ietaupīt laiku, nevēršoties pie katra uzņēmuma atsevišķi. Kā rāda pirmā mēneša darbības rezultāti, iedzīvotāji ir novērtējuši “DOMUS” izveidi, jo, par spīti ekonomiskajai krīzei, interese par mājokļa iekārtošanas risinājumiem turpina pieaugt.

"Šobrīd pirkšanas lēmuma pieņemšanas process ir daudz pārdomātāks un izsvērtāks. Iedzīvotājiem ir svarīgi būt pārliecinātiem par uzņēmuma stabilitāti, klientu servisu un garantijas nosacījumiem, tādēļ “DOMUS” kalpo kā zināms kvalitātes garants, ko patērētāji arī novērtē," norāda “DOMUS” dalībnieks, “Latinwest” valdes loceklis Gundars Ūdris.

Uzņēmēji novērtējuši arī “DOMUS” piedāvāto iespēju ātri un mērķtiecīgi apmainīties ar informāciju biedru starpā. Tas ļauj, pirmkārt, nepārtraukti būt lietas kursā par nozares attīstības tendencēm un, otrkārt, apvienot spēkus jaunu klientu piesaistē. “Šobrīd ikvienam uzņēmumam ir nepieciešams nozares atbalsts, jo tikai tā iespējams attīstīties un “DOMUS” šai savstarpējai sadarbībai nodrošina piemērotu vidi, par ko liecina rezultāti – klientu skaita palielināšanās,” atzīmē G. Ūdris.

Tā kā interese par dalību mājas projektu un interjera centrā “DOMUS” ir liela, tuvākajā laikā ir plānots to paplašinot, izveidojot atsevišķu nodaļu uzņēmumiem, kuri ar mājas būvniecības un iekārtošanas jomu ir saistīti pakārtoti.




Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk
Jaunākie komentāri
Mediju apskats