19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Māja, mēbeles, interjers » Darbu sācis mājas projektu un dizaina centrs DOMUS
Darbu sācis mājas projektu un dizaina centrs DOMUS
Autors: Zane Grodiņa/ BIZNESS.LV / 1. aprīlis 2009, 22:37
Lai nodrošinātu patērētājiem vieglāk pieejamus, augstas kvalitātes mājas iekārtošanas, remontdarbu un celtniecības preces un pakalpojumus vienkopus, kā arī lai veicinātu nozares attīstību Latvijā darbu šodien sācis mājas projektu un dizaina centrs “DOMUS”. Centrā ir apvienoti līdzīgi domājoši, savstarpēji nekonkurējoši uzņēmumi, kas piedāvā preces un pakalpojumus pilnvērtīgai mājokļa vai biroja telpu izveidei un iekārtošanai, sākot ar ar tapešu, grīdas segumu, mēbeļu un interjera priekšmetu tirgotājiem un beidzot ar interjera dizaina pakalpojumu sniedzējiem un apsaimniekotājiem.


“DOMUS”, kas tulkojumā no latīņu valodas nozīmē “MĀJA”, veidots ar mērķi dot iespēju vietējiem nozares uzņēmumiem sadarboties, piedalīties informācijas apmaiņā, tādējādi attīstoties un spējot piedāvāt patērētājiem pilna servisa augstākās kvalitātes preses un pakalpojumus, sekot līdzi modes un tehnoloģiju attīstībai pasaulē, atbildot uz visām iedzīvotāju vēlmēm un vajadzībām.

“Šobrīd biznesa attīstībā ļoti noder sadarbības partneru atbalsts, gan veidojot kopējus produktus, gan arī apmainoties ar jaunāko informāciju, kā arī organizējot kopīgas apmācības un kampaņas. Uzņēmēji to novērtē, par ko liecina lielā nozares pārstāvju atsaucība un interese par mūsu izteikto ideju – mājas projektu un dizaina centra “Domus” izveidi, tādēļ uzskatām, ka tas būt nopietns solis konkurētspējīgas preču zīmes izveides virzienā,” norāda idejas iniciators, “Latinwest” valdes loceklis Gundars Ūdris.

Galvenie kritēriji, kuriem atbilst “DOMUS” dalībnieki, ir preces vai pakalpojuma augstā kvalitāte, orientācija uz klientu vajadzībām, kā arī pietiekoši ambiciozi attīstības mērķi. Apvienojot šos uzņēmumus, plānots izveidot centru, kas kalpos kā uzņēmumu kvalitātes garants un ļaus patērētājiem ietaupīt laiku, vēršoties pie katra uzņēmuma atsevišķi.

Pašreiz norit aktīvs darbs pie “DOMUS” virtuālā biroja izveides. Tas kalpos kā uzņēmumu un pircēju starpnieks. Iedzīvotāji, zvanot vai rakstot virtuālajam birojam, varēs saņemt visu viņus interesējošo informāciju par uzņēmumu piedāvājumu, preču, pakalpojumu klāstu un citiem jautājumiem. Pēc tam starpnieki sazināsies ar atbilstošajiem uzņēmumiem, veidojot mērķtiecīgu un ērtu sadarbību.

Tā kā “DOMUS” biedri ir savstarpēji tieši nekonkurējoši uzņēmumi, tie katrs darbojas savā apakšnozarē. Uz dažām nozarēm, piemēram, interjera risinājumu un metālapstrādes jomu uzņēmumu atsaucība bija ļoti liela, tomēr atsevišķas apakšnozares vēl nav pilnībā pārstāvētas, tāpēc turpinās pieteikumu pieņemšana, lai nodrošinātu pilna spektra preču un pakalpojumu pieejamību. Lai pieteiktos dalībai mājas projektu un dizaina centrā “DOMUS”, pieteikumu brīvā formā iespējams sūtīt uz e-pastu info@domus.lv


Diskusija par rakstu (1)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk
Jaunākie komentāri
Mediju apskats