19. marts, Otrdiena
Vārda dienas: Jāzeps
Sākuma lapa » Māja, mēbeles, interjers » Skandināvi novērtē Latvijas bērnu dizaina mēbeļu zīmolu KUKUU
Skandināvi novērtē Latvijas bērnu dizaina mēbeļu zīmolu KUKUU
Autors: BNA / 14. februāris 2012, 16:44
Nupat ar gandarījumu no lielākās Skandināvijas dizaina izstādes Stockholm Furniture & Light Fair 2012 atgriezušies bērnu mēbeļu zīmola KUKUU izveidotāji, kuri pārstāvēja Latviju nacionālajā stendā.


„Esam gandarīti, ka KUKUU tika dota iespēja pārstāvēt Latvijas stendu

Stocholm Furniture Fair, kas ir lielākā mēbeļu un gaismas objektu izstāde Skandināvijā. Tā bija lieliska iespēja dzīvē pārliecināties par to, ko skandināvi domā par mūsu mēbelēm. Domāju, ka izpirktā ekspozīcija ir apliecinājums, ka tikām novērtēti,” stāsta uzņēmuma valdes locekle Aija Priede-Sietiņa, piebilstot, ka lielākais ieguvums no izstādes ir jauniegūtais kontaktu loks, no kuriem daži jau paspējuši ar viņiem sazināties.

„Šāda izstāžu pieredze ir ļoti būtiska, it īpaši jaunam zīmolam, kura virzīšanai tirgū bieži vien nepieciešami lieli līdzekļi. Tādēļ ļoti novērtējam līdzšinējo sadarbību ar LIAA un JIC biznesa inkubatoru,” stāsta uzņēmuma valdes locekle Aija Priede-Sietiņa.

Bērnu dizaina mēbeļu zīmols KUKUU, kas sevi pieteica tikai pagājušajā rudenī ar dalību starptautiskā bērnu preču izstādē Ķelnē un Gada Balvu Dizainā 2011 par bird&berry kolekciju, jau paspējuši sevi pierādīt. „Šobrīd ir izsūtīts pirmais KUKUU mēbeļu pasūtījums uz Honkongu, kā arī risinās pārrunas ar vairumtirgotājiem no Austrālijas par mēbeļu izplatīšanu tur,” par pirmajiem soļiem eksporta tirgus iekarošanā stāsta Aija Priede-Sietiņa.

Uzņēmuma „my place” dibinātāji, praktizējoša arhitekte Aija Priede-Sietiņa un dizainers Daneks Sietiņš pievērsās bērnu mēbeļu dizainam pēc otrās meitas piedzimšanas, jo, pirmo auklējot, viņi saprata, ka iegādāties saskaņotas un drošas mēbeles bērniem nav nemaz tik viegli.

No februāra beigām KUKUU mēbeles būs iespējams apskatīties un iegādāties arī Latvijā - salonā KATE.



Diskusija par rakstu (1)

Atslēgvārdi: Aija Priede-Sietiņa, KUKUU, Stockholm Furniture & Light Fair 2012

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk
Jaunākie komentāri
Mediju apskats