19. marts, Otrdiena
Vārda dienas: Jāzeps
Sākuma lapa » Māja, mēbeles, interjers » Ziemas mēnešos savu popularitāti iemanto apgaismojums ar saules baterijām
Ziemas mēnešos savu popularitāti iemanto apgaismojums ar saules baterijām
Autors: BNA / 10. janvāris 2012, 16:11
Domājot par apgaismojumu un ietaupīšanu vienlaicīgi, iedzīvotāji izvēlas ierastos apgaismes līdzekļus aizstāt ar lukturīšiem uz saules baterijām.


Latvijas apstākļos ziemas un rudens periods ir laiks, kad tumšā diennakts daļa gūst ievērojamu pārsvaru pār gaišo, tādēļ cilvēki pastiprināti izjūt vajadzību pēc gaismas sev visapkārt. 

Lai ieekonomētu un apkārtni padarītu gaišāku, patīkamāku un drošāku, uzņēmums „Nakts saule” izveidojis īpašus lukturīšus „Constantsolarlight” , kas darbojas ar saules baterijām.

Šādas mākslīgā apgaismojuma iespējas ne tikai ļauj ieekonomēt uz regulāru lukturīšu iegādi, bet arī dod iespēju ieraudzīt savu dārzu pavisam savādāk, turklāt šāds apgaismojums vilina vairāk pavadīt laiku ārpus mājas, priecājoties par tās skaistumu.

„Nolēmu ražot produkciju, kas, pirmkārt, apmierinātu manas vajadzības- kvalitāte un dabai draudzīgu materiālu izmantojums, un tad to piedāvāt arī citiem. Tagad varu lepoties ar to, ka ražoju šādas konstrukcijas lukturīšus, kādas pasaulē vēl nav”, atzīst uzņēmuma „NAKTS SAULE” produkta radītājs-radioinženieris Didzis Liepkalns.

Galvenais iemesls, kāpēc uzņēmums „NAKTS SAULE” uzsāka ražot saules lukturīšus „Constantsolarlight„ bija ekonomija un kvalitāte vairāku gadu garumā. Uzņēmums vēlējās radīt lukturi, kuru var atstāt zemē visu gadu, kurš spīd visu nakti, kuram nekaitē lietus, sniegs un putnu mēsli un kuram apkārt droši var pļaut zāli. Pēc vairāku konstrukciju izmēģināšanas, izdevās radīt šādām prasībām atbilstošu lukturīti, kurš nu jau ir guvis atzinīgu vērtējumu.

„NAKTS SAULE” produkciju var iegādāties Tērbatas ielā 83 B, Rīgā, Ventspils ielā 46 B, Liepājā, kā arī sazinoties caur e-pastu par citu piegādes vietu.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: lukturīši, Nakts saule

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk
Jaunākie komentāri
Mediju apskats