29. marts, Piektdiena
Vārda dienas: Agija, Aldonis
Sākuma lapa » Māja, mēbeles, interjers » Atklāj jaunas koncepcijas tūrisma pakalpojuma centru „Latvju Spīķeris”
Atklāj jaunas koncepcijas tūrisma pakalpojuma centru „Latvju Spīķeris”
Autors: Anete Jansone, BIZNESS.LV / 17. decembris 2010, 17:30
Pļaviņu novada Klintaines pagasta „Liepsalās” atklāts jaunas koncepcijas tūrisma pakalpojumu centrs „Latvju Spīķeris”, kas apvienos aktīvās atpūtas un suvenīru tirdzniecības vietas un būs kā unikāla atpūtas vieta pusceļā no Rīgas uz Daugavpili.


Telpu rekonstrukcija veikta, izmantojot mūsdienīgu, etnogrāfisku dizainu un noformēta ar informācijas stendiem, kas apmeklētājiem sniegs priekšstatu par Daugavas upes vēsturi. 

„Latvju Spīķeris” veidots ar mērķi apvienot mūsdienīgo ar tradicionālo, piedāvājot klientiem ne tikai izbraukt ar sniega motocikliem, sniega kamanām ziemā vai laivām un vikingu kuģi vasarā, bet arī iegādāties dažādas Latvijā ražotas preces un suvenīrus. Jaunās koncepcijas izklaides vieta, kurā apvienota uzņēmumu – „A.A. Mežmalas” un “Liepkalni” – piedāvājumi, ļaus Latvijas iedzīvotājiem, kā arī mūsu valsts viesiem izbaudīt Latvijas dabu, tās tradīcijas un iepazīties ar šī brīža situāciju – izstrādājumiem, kas ražoti pašu mājās.

„Vēlamies vēlreiz atgādināt cilvēkiem par to, ko bieži vien aizmirstam – ka arī Latvijā varam rast daudz interesanta un izklaidējoša. „Latvju Spīķeris” veidota kā vieta, kurp doties ar ģimenēm un draugiem, lai latviskās noskaņās pavadītu laiku jebkurā gadalaikā. Tāpat tā ir vieta, kur iegriezties tiem, kas atrodas ceļā. „Latvju Spīķeris” vēlreiz apliecina ideju par to, ka strādājot kopā Latvijas uzņēmēji var radīt paliekošas un iedzīvotājiem interesantas lietas,” norāda „A.A.Mežmalas” pārstāvis Oskars Petrovs.

Paralēli aktīvās atpūtas iespējām „Latvju Spīķerī” būs pieejami arī Latvijā ražoti produkti, sākot no ziepēm, rotaļlietām, kosmētikas un beidzot ar grāmatām, pirtslietām, apģērba un daudz kā cita. 

Projekts īstenots Lauku atbalsta dienesta  ELFLA  pasākuma „Tūrisma aktivitāšu veicināšana" aktivitātes „Tūrisma pakalpojumu sniegšanas dažādošana" ietvaros.



Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk
Jaunākie komentāri
Mediju apskats