16. aprīlis, Otrdiena
Vārda dienas: Alfs, Mintauts
Sākuma lapa » Latvijas zīmoli » RicBerry sukāžu un sīrupu ražotnei piešķirta preču zīme Dabīgs Produkts
RicBerry sukāžu un sīrupu ražotnei piešķirta preču zīme Dabīgs Produkts
Autors: Kate Namniece, BIZNESS.LV / 27. jūnijs 2012, 16:45
Lai veicinātu produktu atpazīstamību un vēlreiz apliecinātu to dabiskumu, sukāžu un sīrupu ražotnei SIA “RicBerry” piešķirta preču zīme “Dabīgs Produkts”. Turpmāk dabīgās sukādes un sīrupus atpazīt būs iespējams pēc īpašās zaļās lapiņas.


“Dabīgs Produkts” apliecina produktu atbilstību kritērijiem, tie nesatur kaitīgās pārtikas piedevas vai ģenētiski modificētus produktus, kā arī to ražošana atbilst prasībām – apkārtējā vide un ražošanas process neatstāj negatīvu ietekmi uz produkta kvalitāti un dabiskumu.

SIA “RicBerry” tirgū piedāva ogu un augļu produktus – sukādes, sīrupus, sukka-delles un mērces – kas izgatavoti no vietējām izejvielām, saglabājot to dabisko vērtību.

Kā norāda SIA “RicBerry” valdes locekle Ieva Viļuma, mūsu platuma grādos augošajiem augiem nākas cīnīties ar grūtiem klimatiskiem apstākļiem, kas liek tiem uzkrāt sevī paaugstinātu vērtīgo vielu daudzumu. Mūsu mērķis ir, pēc iespējas labāk, saglabāt šīs bioloģiski aktīvās vielas un neizmainīt ogu krāsu un smaržu. Tāpēc mūsu žāvētajos augļos un ogās ir lieliski saglabājušies fenoli un vitamīni, kas ir galvenie antioksidācijas spēju veidotāji un, rezultātā, iecukurotajos žāvējumos antioksidantu ir 2.38 reizes vairāk nekā svaigajās ogās.
“Latvijas iedzīvotājiem ir jābūt pārliecinātiem, ka viņi, ieejot veikalā, atpazīs un varēs izvēlēties produktus, kas ir dabīgi un kas nenodarīs kaitējumu veselībai. Prieks, ka Latvijā ir šādi uzņēmumi, kas domā par pircēju labklājību, pieliek visas pūles, lai saražotu kvalitatīvus, veselīgus produktus no vietējām izejvielām un ļauj par to uzzinot, atbilstoši marķējot produkciju,” atzīmē biroja “Dabīgs Produkts” projektu vadītāja Ieva Rozenberga.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Dabīgs Produkts, Ieva Rozenberga, Ieva Viļuma, RicBerry

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats