28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Latvijas Uzņēmējdarbības Attīstības centrs » Uzņēmēji LUAC atbalsta un sadarbības programmās saskata izaugsmes iespēju
Uzņēmēji LUAC atbalsta un sadarbības programmās saskata izaugsmes iespēju
Autors: Anete Jansone, BIZNESS.LV / 29. aprīlis 2013, 14:58
Vēl tikai dažas dienas uzņēmumi var pieteikties Latvijas Uzņēmējdarbības attīstības centra  (LUAC) atbalsta un sadarbības programmām uz īpaši izdevīgiem noteikumiem. 



Paplašinot sadarbības tīklu, LUAC pēdējo pāris gadu laikā izstrādājis un realizējis vairākus desmitus uzņēmējdarbības atbalsta programmas, piesaistot lielu skaitu uzņēmumu, kas domā par biznesa attīstību vietējā un ārvalstu tirgos. Uzņēmumu skaits, kas iesaistījušies LUAC aktivitātēs pārsniedz četrus simtus, turklāt to skaits turpina augt. 

Par savu izvēli iesaistīties LUAC atbalsta programmā stāsta ārstniecības uzņēmuma “Adoria” pārstāve Dana Bušmane. 

“Šobrīd uzņēmums vēlas palielināt apgrozījumu, un mūsu mērķis, iesaistoties šajā programmā, bija tieši tāds. Mums visnoderīgākais no LUAC atbalsta programmās piedāvātajām aktivitātēm būs jebkas, kas saistīts ar dažādām mārketinga un reklāmas aktivitātēm, tādēļ sagaidām, ka tādējādi spēsim palielināt apgrozījumu un piesaistīt jaunus klientus. Turklāt, lielu lomu mūsu izvēlē par labu tieši LUAC spēlēja arī tas, ka iepriekš viņu atbalstu bija izmantojuši arī citi mūsu nozares uzņēmumi,” stāsta Dana Bušmane.

„Uzņēmēji, kas uzsākuši un turpina sadarboties ar LUAC lielākā daļa atzinuši, ka šobrīd primāri no uzņēmēju apvienības sagaida tirgus situācijas apzināšanos, kā arī reālu atbalstu, kura rezultāti jūtami jau rīt. Uzņēmējiem šobrīd vairs nav tik būtiski spriest un pārrunāt valsts makroekonomikas rādītājus un fiskālo politiku, bet gan saņemt konsultācijas par konkrētu darbības scenāriju, eksportu, investīciju projektiem, saņemt izdevīgus piedāvājumus un redzēt, ka šāda sadarbība rezultējas pārdošanas apjomu pieaugumā,” norāda LUAC projektu koordinators Kaspars Vītoliņš.

LUAC vēlas nodrošināt Latvijas uzņēmumiem vidi, kurā attīstīties un pēc tam pārliecinoši parādīt sevi arī eksporta tirgos. Lai nodrošinātu labāko rezultātu, LUAC aicina uzņēmumus būt aktīviem iesaistoties un līdzdarbojoties – ne tikai izmantojot piedāvātās iespējas, bet arī informējot LUAC par katra uzņēmuma vēlmēm un vajadzībām. Šādā veidā uzņēmumu apvienība var darboties pietuvināti reālajām uzņēmumu prasībām. Ieteikumus iespējams sūtīt uz e-pastu: luac@luac.lv

Līdz šā gada 3.maijam LUAC līdz 149 latiem samazina reģistrācijas maksu dalībai atbalsta un sadarbības programmās, lai dotu iespēju iesaistīties un strādāt pie sava uzņēmuma attīstības pēc iespējas plašākam uzņēmēju lokam, t.sk. arī nelieliem uzņēmumiem, no lauku reģioniem u.c.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Adoria, atbalsta programmas, Dana Bušmane, Kaspars Vītoliņš, LAtvijas Uzņēmējdarbības un atbalsta centrs, LUAC, sadarbības programmas

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats