20. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Mirta, Ziedīte
Sākuma lapa » Latvijas Uzņēmējdarbības Attīstības centrs » LUAC: Programma Biznesa partneri dos iespēju uzņēmumiem attīstīties straujāk
LUAC: Programma Biznesa partneri dos iespēju uzņēmumiem attīstīties straujāk
Autors: Andris Jurkevics / BIZNESS.LV / 3. aprīlis 2013, 11:08
Rūpējoties par uzņēmējdarbības vides attīstību un mērķtiecīgi strādājot pie dažādiem risinājumiem kā palīdzēt uzņēmējiem pēc iespējas veiksmīgāk savus produktus virzīt tirgū, „Latvijas Uzņēmējdarbības Attīstības centrs” (LUAC) izveidojis unikālu jaunu klientu un pircēju piesaistes sadarbības programmu „Biznesa partneri”.



„Šobrīd Latvijā nekas tamlīdzīgs nav pieejams, ir daži partnermārketinga risinājumi, bet tie vairāk orientējas uz B2C segmenta uzņēmējiem, kam pieejama pašiem sava interneta platforma. "Biznesa partneri" piedāvā daudz plašākas jaunu klientu un pircēju piesaistes iespējas, pat B2B segmentā. Pie tam, uzņēmējiem var nebūt ne sava zīmola, ne interneta lapas, jābūt tikai atbilstošam produktam par konkurētspējīgu cenu,” norāda LUAC pārstāvis, mārketinga un inovāciju eksperts Alberts Jodis.

Sadarbības programmas „Biznesa partneri" pamatkoncepcija sastāv no sešām klientu piesaistes metodēm. Uzņēmumam ir iespēja izvēlēties, cik daudz darbā ar klientiem tas vēlas iesaistīties – vai vēlas tikai jaunus klientus un pārdošanas apjomu, vai arī veicināt sava uzņēmuma atpazīstamību. Svarīgākais aspekts šajā programmā - uzņēmums maksā par rezultātu, par piesaistītiem klientiem un realizētiem darījumiem - un tikai.

Uzņēmumiem, kas izvēlējušies iesaistīties sadarbības programmā "Biznesa Partneri", tiek nodrošināts izmērāms rezultāts pārdošanas apjoma palielināšanā, jaunu klientu piesaiste un informatīvais fons mērķa auditorijai par tā piedāvājumu.

Sadarbības programma "Biznesa Partneri" ir daļa no LUAC jau iepriekš izveidotās un veiksmīgi attīstītās vietējo uzņēmumu atbalsta programmas "Biznesa uzrāviens". Tās dalībniekiem klientu piesaistes risinājumi ir pieejami par brīvu.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Biznesa partneri, Biznesa uzrāviens, Latvijas Uzņēmējdarbības Attīstības centrs, LUAC

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats