19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Latvijas Uzņēmējdarbības Attīstības centrs » LUAC reģionālajiem uzņēmumiem piedāvā veidot pārstāvniecību Rīgā
LUAC reģionālajiem uzņēmumiem piedāvā veidot pārstāvniecību Rīgā
Autors: bizness.lv / 5. novembris 2012, 16:37
LUAC, nākot pretī reģionu uzņēmumiem, sākot no š.g. decembra, pateicoties uzņēmējdarbības atbalsta programmu sniegtajam līdzfinansējumam, radis iespēju piedāvāt uzņēmumiem veidot pārstāvniecību Rīgā. 


Nereti reģionālie uzņēmumi saskaras ar dažādām problēmām un šķēršļiem, kas kavē to strauju attīstību tikai dēļ tā, ka tas ir lokalizējies tikai kādā no reģionālajām pilsētām vai lauku teritorijā. “Uzņēmumi vēršas pie Latvijas Uzņēmējdarbības Attīstības centra (LUAC), norādot, ka bizness Latvijā pārsvarā koncentrējas Rīgā un reģionālie uzņēmumi tādēļ vien zaudē konkurences cīņā. Uzturēt biroja telpas un personālu Rīgā sanāk finansiāli neizdevīgi, taču nepieciešamība kārtot darījumus galvaspilsētā tikai pieaug,” norāda LUAC projektu vadītājs Kaspars Vītoliņš.

Šis piedāvājums ietver respektablu biroja telpu pieejamību, ko uzņēmums var izmantot, lai organizētu tikšanās ar sadarbības partneriem vai klientiem. Biroja telpas atrodas Rīgas centrā un ir aprīkotas ar visu nepieciešamo. Papildus tam uzņēmums iegūst arī pasta adresi Rīgas centrā, kur saņemt korespondenci un ko komunicēt kā savu pārstāvniecību Rīgā, tādējādi paplašinot savas sadarbības iespējas un vienkāršojot darījumu veikšanu.

Rīgas biroja nomniekiem bez maksas pieejamas arī konsultācijas un biznesa apmācības (semināri, meistarklases). Uzņēmumu skaits dalībai šajā piedāvājumā ir ierobežots un Rīgas pārstāvniecības izmantošana izmaksā tikai 150 Ls mēnesī.

Papildus tam, ja nepieciešams, uzņēmumam uz īpaši izdevīgiem noteikumiem un ar LUAC uzņēmējdarbības atbalsta programmu līdzfinansējumu pieejami kļūst arī sekojoši pakalpojumi sava biznesa straujākas attīstības nodrošināšanai, kurus iespējams izmantot Rīgas birojā:
  • Lietvedības, sekretariāta un kurjera pakalpojumi;
  • Grāmatvedības pakalpojumi;
  • Juridiskie pakalpojumi;
  • Biznesa stratēģijas un inovāciju vadības konsultācijas;
  • Mārketinga, reklāmas un sabiedrisko attiecību serviss.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: birojs Rīgā, biznesa atbalsts, LUAC, reģionālie uzņēmumi, Uzņēmējdarbības atbalsta programmas

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats