26. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Alīna, Rūsiņš, Sandris
Sākuma lapa » Tiesības, drošība » Lembergs: Judins izmanto oligarhu lietu, lai rīkotu politisko šovu un nozagtu valsti
Lembergs: Judins izmanto oligarhu lietu, lai rīkotu politisko šovu un nozagtu valsti
Autors: Anete Jansone, BIZNESS.LV / 19. septembris 2017, 15:48
Partijas “Vienotība” Saeimas frakcijas deputāts Andrejs Judins rīko politisko šovu, lai nozagtu valsti. Tā savā iknedēļas preses konferencē pavēstīja Ventspils mērs Aivars Lembergs.


Ventspils mērs Aivars Lembergs atklātā vēstulē vērsies pie Saeimas deputāta un tā dēvētās "oligarhu lietas" parlamentārās izmeklēšanas komisijas pārstāvja Andreja Judina, aicinot viņu skaidrot, ko nozīmē komisijas izveidošanas pamatojumā minētie jēdzieni, kā arī pārmetot viņam administratīvo resursu izmantošanu personīgās interesēs un aicinot nolikt Saeimas deputāta mandātu. Kā preses konferencē pavēstīja Ventspils mērs, Judins joprojām nav sniedzis oficiālu atbildi. Tā vietā viņš jau otro reizi saņēmis vēstuli no Judina palīga, kurā politiķis nav spējis atbildēt uz Ventspils mēra uzstādītajiem jautājumiem saistībā ar Judina saukli “valsts nozagšana”.

“Judins nevarēja paskaidrot jēdzienu “valsts nozagšana”. Viņš nevarēja man uzrādīt, kur glabājas nozagtā tauta, ne kur glabājas nozagta teritorija, ne kurā vietā glabājas nozagtā valsts vara. Viņš nevarēja man uzrādīt, kuri ir tie zadzēji un vai viņš ziņoja par zādzību,” skaidroja Lembergs.

“Tas tikai apstiprina, ka visa tā Judina tarkšķēšana un komisija ir politiskais šovs, lai nozagtu valsti, bet to nozog Judins!” pārliecināts ir Lembergs.

Viņš norādīja, ka Judins ļaunprātīgi izmanto sava dienesta stāvokli un pateicoties viņa un sorosistu aktīviem centieniem izveidota komisija, kuru Judins izmanto kā tribīni savai politiskajai reklāmai.

“Viņš izmanto Saeimas deputāta statusu un nozog valsti. Faktiski visi Saeimas deputāti kalpo Judina interesēm un cel viņa politisko imidžu,” uzskata Ventspils mērs.

Viņš ir pārliecināts, ka ar savu cīņu pret “ļauniem cilvēkiem”, Judinam ir visas iespējas tikt ievēlētam nākamajā Saeimā un viņš savus politiskos mērķus, nozogot Latvijas valsti, būs sasniedzis. 

Kā jau vēstīts, jūlija beigās Saeimā izveidota tā dēvētās “oligarhu lietas” parlamentārās izmeklēšanas komisija, kura apņēmusies četru mēnešu laikā noskaidrot, kādēļ bez personu saukšanas pie atbildības tika izbeigta skandalozā “oligarhu krimināllieta”. Šīs komisijas formulējums, ko sastādījis “Vienotības” pārstāvis Andrejs Judins, ir par “valsts nozagšanu”. 



Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk
Jaunākie komentāri
Mediju apskats