20. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Mirta, Ziedīte
Sākuma lapa » Izglītība, kursi, semināri » Pilnveido savas zināšanas, piesakoties biznesa apmācību sesijai “Kā izveidot veiksmīgu biznesu un gūt panākumus!”
Pilnveido savas zināšanas, piesakoties biznesa apmācību sesijai “Kā izveidot veiksmīgu biznesu un gūt panākumus!”
Autors: Publicitātes materiāls / 11. aprīlis 2017, 15:00
Biznesa vides attīstība un jaunu uzņēmumu dibināšana šobrīd ir viena no aktuālākajām praksēm mūsu valsts ekonomikā, tāpēc, rūpējoties par uzņēmēju izglītošanu, “Jauno komersantu skola” sadarbībā ar “Biznesa Akadēmiju” aicina visus piedalīties īpašā biznesa apmācību sesijā “Kā izveidot veiksmīgu biznesu un gūt panākumus”. Apmācību kursam vēl pieejams arī līdzfinansējums. Pieteikties apmācībām iespējams līdz pat 28.marta pēcpusdienai. Vairāk informācijas šeit.


“Ikviens bizness sākas ar ideju un pats galvenais šīs idejas realizācijā ir cilvēks, jo tikai no viņa būs atkarīgs, vai tas realizēsies dzīvē. Mūsdienās īpaši apsveicama ir ikviena vēlme sevi pierādīt, darboties un tiekties uz ko augstāku, taču ar vēlmi vien nepietiek… tāpēc ir jārada labvēlīga un atvērta vide personības attīstībai un pilnveidei, lai veicinātu jauno uzņēmēju kļūšanu par nozīmīgu sabiedrības daļu. Izcilība un profesionalitāte rodas tad, ja tiek veicināta katra cilvēka iekšējā potenciāla jeb talanta izkopšana. Mēs dzīvojam zināšanu un jaunrades laikmetā, kur katra cilvēka spējām ir liels pienesums un tieši šo apmācību laikā mēs centīsimies jauniešu idejas un vēlmes pārvērst realitātē,” norāda biznesa apmācību sesiju vadītāja, lektore Egita Sproģe.

Biznesa apmācību sesija norisinās divus mēnešus –  marta un aprīlī, un piedāvā apmeklēt piecas radošās lekcijas, veidot praktiskos uzdevumus, testus, saņemt no biznesa profesionāļiem individuālas konsultācijas klātienē un “online” (interneta tiešsaistē), veidot diskusijas un rosināt viedokļu / ideju apmaiņu apmācību dalībnieku starpā. Lai sniegtu iespēju piedalīties ikvienam, apmācības norisināsies pēcpusdienā un pieteikties tām iespējams līdz pat pēdējām brīdim!

Apmācību norises laiks: 16. maijs, 23. maijs, 30. maijs, 6. jūnijs, 13. jūnijs no pl. 15:30 – 19:00

Apmācību mērķis ir vairot esošajos un topošajos uzņēmējos motivāciju savas uzņēmējdarbības paplašināšanai, veidojot savu redzējumu par nākotni, mudināt savu ideju realizācijai, kā arī sniegt zināšanas par visu, kas saistās ar biznesu, tā attīstīšanu un peļņas gūšanu. Šobrīd dalībniekiem vēl ir pieejams līdzfinansējums, kas samazina mācību maksu vairāk kā 4 reizes. Labākā iespēja tiem, kas domā par sava biznesa uzsākšanu vai paplašināšanu!

Cena pateicoties programmas “Biznesa Uzrāviens” līdzfinansējumam, biznesa apmācību sesijas izmaksas sastāda vien EUR 149,- (standarta cena – 599 EUR). Īpašais līdzfinansējums ir spēkā reģistrējoties līdz 21. aprīlim.

Plašāku informāciju un pieteikuma formu skatiet: http://registreties.lv/veiksmigs-bizness



Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk
Jaunākie komentāri
Mediju apskats