28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Izglītība, kursi, semināri » Lielās intereses dēļ, biroju vadītāju kurss tiks rīkots jau sesto reizi!
Lielās intereses dēļ, biroju vadītāju kurss tiks rīkots jau sesto reizi!
Autors: Publicitātes materiāls / 7. jūlijs 2015, 15:05
Biroju vadītāju loma ir neatsverama un saistīta gan ar iekšējo biroja dzīves organizēšanu, gan attiecībās ar klientiem. Tāpēc biroju un dažādu iestāžu vadītājiem regulāri ir jāatjauno savas zināšanas ne tikai lietvedībā, bet arī jāseko līdzi citiem ar biroja dzīvi saistītiem aspektiem. Biznesa apmācību centrs jau sesto reizi sadarbībā ar "Biznesa Akadēmiju" organizē īpašu biznesa apmācību kursu esošajiem un topošajiem biroju vadītājiem - "BIROJU VADĪTĀJU AKADĒMIJA: lietvedība, psiholoģija, mārketings, attiecības ar klientiem un kolēģiem jeb kā biroja vadītājam kļūt par uzņēmuma dvēseli". Apmācību kurss izpelnījies lielu klausītāju atzinību, tāpēc reaģējot uz šo augsto pieprasījumu, tiks rīkots atkārtots kurss – pēdējais šajā vasaras sezonā.


Biznesa apmācību kurss ilgs nepilnus divus mēnešus – no jūlija līdz augustam, un tas piedāvās apmeklēt sešus praktiskos seminārus lektores Egitas Sproģes vadībā. Apmācības notiks Rīgas centrā katru otrdienu, sekojošos datumos – 14. jūlijā, 21. jūlijā, 28. jūlijā, 4. augustā, 11. augustā un noslēguma apmācība – 18. augustā. Lai būtiski neietekmētu biroja vadītāju darba grafiku, semināri norisināsies pēcpusdienās - no plkst. 15:30 līdz 18:30.

Biroja vadītāja loma uzņēmumā ir nenovērtējama, proti, viņa pārziņā ir ne tikai informācijas un dokumentu sagatavošana un to aprites organizēšana, problēmu identificēšana un formulēšana, bet arī uzņēmuma (iestādes, organizācijas u.c.) pārstāvēšana klientiem un sadarbības partneriem, kā arī citu darbinieku motivēšana. Apmācību mērķis ir sniegt nepieciešamās zināšanas, lai veidotu vai atsvaidzinātu prasmes organizēt biroja dokumentu pārvaldību (lietvedību), kā arī veicinātu patīkamu un profesionālu klientu apkalpošanu, pozitīvu personāla savstarpējo komunikāciju, stresa situāciju izvērtēšanu, uzņēmuma izaugsmes iespēju apzināšanu un tiekšanos pēc panākumiem, jo bez šiem faktoriem biroja administratora darbs nav iedomājams.

“Kopumā šo semināru vērtēju kā noderīgu un izglītojošu. Pasniegšanas maniere ir viegli saprotama un patīkama. Domāju, ka iegūtās zināšanas būs ikdienā ļoti noderīgas, liks vairāk izprast darba kolēģus. Arī esmu iedvesmota veidot produktīvākas darba gaitas,” norāda biroju vadītāju kursu apmeklētāja Alise Rubīna.

Apmācību laikā klausītāji apgūs ne tikai dokumentu izstrādes, noformēšanas, glabāšanas un arhivēšanas prasības, bet arī tuvāk analizēs saskarsmi ar klientu, veicinot apkalpošanas kvalitāti, apgūs iekšējās komunikācijas un veiksmīgas personāla sadarbības aspektus, pētīs konfliktsituācijas un darbu ar sarežģītajiem klientiem, apgūs stresa vadību un motivācijas nozīmi profesionālajā darbībā.

Biznesa apmācību kursu vadītāja Egita Sproģe ir lektore ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi klientu servisā un pārdošanas vadībā, lietvedības procesu kārtošanā, pārdošanas procesu izveidē, komandas izveidē un vadīšanā, uzņēmumu izveidē un konsultācijās. Egita savā karjerā ir veikusi vairāk kā 14 000 veiksmīgas vizītes gan mazo, gan vidējo,gan lielo klientu B2B segmentā, strādājusi gan ar Latvijas, gan starptautiskiem klientiem. Egita konsultē, sagatavo un vada mācību programmas uzņēmumos, palīdz pārdošanas un klientu servisa organizāciju izveidošanā un biznesa attīstībā.

Vietu skaits apmācību Biznesa apmācību kursā ir ierobežots, tāpēc visi, kas vēlas pieteikties apmācībām, aicināti savlaicīgi sazināties pa tālruni 20355559, vai rakstīt uz e-pastu: info@biznesaakademija.lv




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: apmācības, Biznesa Akadēmija, bizness, Jānis Roze, seminārs, sesija, uzņēmums

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk
Jaunākie komentāri
Mediju apskats