18. aprīlis, Ceturtdiena
Vārda dienas: Jadviga, Laura
Sākuma lapa » IT un sakari » Draugiem Group atklās reģionālo filiāli; meklē jaunus darbiniekus
Draugiem Group atklās reģionālo filiāli; meklē jaunus darbiniekus
Autors: NRA.lv / 15. maijs 2017, 14:16
Pašmāju IT nozares koncerns "Draugiem Group" paziņojis, ka atklās pirmo Latvijas reģionālo filiāli, kas atradīsies Cēsīs. Tiek meklēti jaunie darbinieki, vēsta "Dienas Bizness".


"Draugiem Group" Cēsu darbinieki tiek meklēti programmētāji, klientu atbalsta speciālisti ar lieliskām angļu valodas zināšanām un grafiku apstrādes speciālisti. Informācija par vakancēm pieejama mājaslapā draugiemgroup.com/work

"Dienas Bizness" informē, ka pēc Palkavnieka teiktā, izšķirties par Cēsu filiāles atklāšanu nav bijis grūti, jo teju puse grupas darbinieku esot no Vidzemes, un vairāki - tieši no Cēsīm.

Pagaidām, kamēr to atļaušot cilvēku skaits, filiāle savu mājvietu radīs Skola6, bet tiklīdz radīsies nepieciešamība, filiāli plānots paplašināt.

Draugiem Group dibinātājs un līdzīpašnieks, cēsnieks, Agris Tamanis norāda, ka "izsludinātie amati nav ierobežoti skaitā - grupā atradīsies darbs ikvienam spējīgam un zinātkāram speciālistam, kurš vēlas sevi pierādīt".

"Draugiem Group" ietilpst 11 dažādi uzņēmumi, kuros strādā vairāk nekā 360 darbinieki Latvijā un ASV. Grupas apgrozījums pērn bijis 22,86 miljoni eiro, peļņa - 2,36 miljoni eiro.



Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk
Jaunākie komentāri
Mediju apskats