19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » IT un sakari » Sliktas ziņas visiem «Bites» klientiem
Sliktas ziņas visiem «Bites» klientiem
Autors: BNA / 25. maijs 2016, 14:07
No 1.jūlija visu telekomunikāciju operatora «Bite» tarifu plānu cenas tiks celtas par 0,87 eiro, šodien informēja “Bites” valdes priekšsēdētājs Freds Renčaks.

Kā informēja Renčaks, visiem klientiem jau ir izsūtītas vēstules par izmaiņām līgumā. Klienti, kas nevēlēsies apstiprināt izmaiņas, 30 dienu laikā varēs līgumu lauzt.

"Nav noslēpums, ka ar mobilo telefonu rokās gan ceļamies, gan dodamies gulēt. Klientu prasības pēc kvalitātes un inovācijām aug teju gaismas ātrumā un mums ir svarīgi, ka spējam to nodrošināt jau tagad. Turklāt esam noslēguši vienošanos ar vadošo tīkla tehnoloģiju izstrādātāju Huawei, sākot strādāt pie 5G tehnoloģijas," viņš skaidrojis. Kompānija nākamo divu gadu laikā plāno tīkla attīstībā ieguldīt 20 miljonus eiro.

Runājot par rēķinu palielināšanu, Renčaks atzinis, ka "mums patiešām nepatīk pieņemt šādus lēmumus", taču tas jādara nākotnes attīstības dēļ. Lieli jaunumi gaidāmi jau rudenī.

Tie klienti, kuriem šāds uzņēmuma lēmums šķiet neatbilstošs, varēs bez līgumsoda atteikties no “Bite” pakalpojumiem 30 dienu laikā no vēstules saņemšanas brīža. Ja klientam ir aktīvs arī nomaksas līgums telefonam, tad tajā nekas nemainās – ikmēneša maksājums paliek tāds pats un, vēloties to pārtraukt, atlikusī summa būs jāizmaksā pilnībā.

Kā vēstīts, “Bite Latvija” pērn apgrozīja 68,2 miljonus eiro, kas ir par 12% vairāk nekā 2014. gadā. Pērn uzņēmuma EBITDA jeb peļņa pirms procentiem, nodokļiem, nolietojuma un amortizācijas bija 14,6 miljoni eiro, kas ir pieaugums par 31%, salīdzinot ar 2014. gadu, kad EBITDA bija 11,9 miljoni eiro.

SIA “Bite Latvija” dibināta 2005.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 99 085 286 eiro. “Bite Latvija” pilnībā pieder Lietuvā reģistrētajam “Bite Lietuva UAB”.



Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk
Jaunākie komentāri
Mediju apskats