26. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Alīna, Rūsiņš, Sandris
Sākuma lapa » IT un sakari » Elva Baltic veicina savu atpazīstamību ASV un AAE
Elva Baltic veicina savu atpazīstamību ASV un AAE
Autors: Publicitātes materiāls / 27. marts 2015, 17:48
Š.g. marta beigās uzņēmuma Elva Baltic pārstāvji piedalījās Microsoft diskusiju forumā “Microsoft Convergence 2015”, kas norisinājās ASV pilsētā Atlantā.

Savukārt mēneša sākumā Elva Baltic pārstāvji veicināja kompānijas starptautisko atpazīstamību un konkurētspēju Apvienotajos Arābu Emirātos (AAE), Dubaijā, tiekoties ar auto nozares pārstāvjiem un prezentējot specializēto risinājumu auto biznesa pārvaldībai Elva DMS.

Minētās starptautiskās tirdzniecības aktivitātes ir vērstas uz Elva Baltic izstrādātā produkta Elva DMS starptautiskās atpazīstamības un noieta tirgus veicināšanu. Elva DMS ir komplekss biznesa vadības risinājums auto biznesam, kas ir būvēts uz Microsoft Dynamics NAV bāzes. Risinājums ir piemērots dažādam klientu lokam, sākot no auto dīleriem un auto servisa tīkliem, līdz lidostām un cita profila organizācijām, kuras iekšēji pārvalda savu transportlīdzekļu parku.

“Jau vairākus gadus aktīvi izmantojam LIAA sniegto atbalstu produkta Elva DMS starptautiskās atpazīstamības veicināšanai. Pateicoties mūsu un aģentūras līdz šim veiksmīgajai sadarbībai, esam spējuši palielināt uzņēmuma eksporta apjomu vairākkārtīgi. Kā arī ir ievērojami augusi mūsu produkta starptautiskā atpazīstamība klientu un partneru vidū”, atzīst Alvils Tabaks, Elva Baltic starptautiskās tirdzniecības vadītājs, norādot, ka pie sasniegtā apstāties neplāno.

Microsoft Convergence ir plašākā Microsoft biznesa risinājumu konference, kura ASV tiek rīkota jau vairāk kā 10 gadus. Forums sniedz iespēju iepazīties ar jaunākajiem Microsoft biznesa produktiem, dalīties pieredzē un iepazīt konkrētus, uz šiem produktiem balstītus biznesa risinājumus. Tas ir nozīmīgs notikums, kurā ierodas Microsoft partneri no visas pasaules, lai gūtu jaunas idejas. Pērn šis pasākums kopā pulcēja vairāk kā 12 000 dalībnieku no 95 pasaules valstīm.




Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk
Jaunākie komentāri
Mediju apskats