26. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Alīna, Rūsiņš, Sandris
Sākuma lapa » IT un sakari » Rīgas satiksmes ietekmē iOS lietotājiem vairs nav pieejama aplikācija Zaķiem.lv
Rīgas satiksmes ietekmē iOS lietotājiem vairs nav pieejama aplikācija Zaķiem.lv
Autors: BNA.LV / 27. februāris 2015, 12:24
Sakarā ar Rīgas satiksmes spiedienu “Apple AppStore” ir apturējusi aplikācijas Zaķiem.lv pieejamību “AppStore” veikalā. Tas nozīmē, ka, pagaidām, uz nenoteiktu laiku, iOS jaunie lietotāji vairs nevar lejupielādēt aplikāciju, bet tiem, kam viņa jau ir, droši varēs turpināt to lietot, informē aplikācijas izstrādātāji. Aplikācija bija piemērota tiem aktīvajiem “Rīgas satiksmes” pacelto biļešu cenu boikotētājiem, kuri vēlējās zināt, kur konkrētos laikos atrodas sabiedriskā transporta kontroles.


“Mums ir žēl, ka tā vietā, lai ‘’Rīgas Satiksme’’ uzklausītu rīdziniekus, samazinātu biļešu cenas un nešķiestu līdzekļus nano tehnoloģijās, tērē savu laiku, lai censtos ierobežot mūsu darbību,” neapmierinātībā dalās “Zaķiem.lv” komanda.

Aplikācijas izstrādātāji gan norāda, ka šādas darbības veicina pretdarbību un viņu komandai tas dod lielāku sparu darboties tālāk un virzīties uz mērķi.

“Tuvākajās dienās publicēsim izstrādāto Zaķiem.lv WEB versiju, lai kontroles atrašanās vietas būtu pieejamas arvien lielākam skaitam lietotāju un jau pavisam drīz Windows Phone lietotājiem būs arī pašiem sava aplikācija!” par jaunāko plānu pastāstīja “zaķi”.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Rīgas satiksme, zaķiem.lv

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk
Jaunākie komentāri
Mediju apskats