18. aprīlis, Ceturtdiena
Vārda dienas: Jadviga, Laura
Sākuma lapa » Finanses, apdrošināšana » Ķirsons: Nodokļu sistēma ir par daudz nenopietna un gremdē Latviju
Ķirsons: Nodokļu sistēma ir par daudz nenopietna un gremdē Latviju
Autors: BNA / 9. novembris 2017, 13:01
Uzņēmējdarbību Latvijā varētu uzlabot, ja Valsts ieņēmumu dienests (VID) sāktu rīkoties, laikrakstam “Dienas bizness” norādīja ēdināšanas tīkla “Lido” padomes priekšsēdētājs Gunārs Ķirsons.


Latvijas kopējā nodokļu sistēma valstī ir par daudz nenopietna un gremdē Latviju, uzskata Ķirsons, norādot, ka lielajiem uzņēmumiem jābūt vienādā darba sistēmā.

“Vieni grib maksāt, citam ir liela aizmugure, un tas nav pareizi, tas ir jāizskauž. Bet mazajiem vājākajiem ir jāpalīdz, un tas jādara valsts institūcijām. Ja viņi strādās un strādās tā, lai varētu pacelt Latvijas līmeni,” sacīja Ķirsons.

Tāpat viņš atzīst, ka Latvijas iedzīvotāji negrib strādāt, jo pieraduši dzīvot no pabalstiem. „Bezdarbnieki negrib strādāt! Paņēmām cilvēku no Latgales, viņš atbrauc, ierauga, ka daudz jāstrādā, un mūk projām. Viņš nav pieradis strādāt,” laikrakstam atklāj Ķirsons.

Lai noturētu darbiniekus Ķirsons atklāj, ka pats agrāk arī maksājis algas aploksnēs.

„Ne jau sirdī esmu zaglis, un, kā reiz teicis kāds mācītājs, es arī esmu zadzis, jo no baznīcas telefona esmu piezvanījis savai sievai. Ja tu to vari atzīt un no tā mācīties, tad vari kļūdas labot un sākt darīt pareizi,” atzina Ķirsons.



Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk
Jaunākie komentāri
Mediju apskats