28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Latvijas Eksportpadome » Latvijas Eksportpadomei pievienojas NPK Terminālis
Latvijas Eksportpadomei pievienojas NPK Terminālis
Autors: BNA / 19. jūlijs 2010, 14:52

Latvijas Eksportpadomes darbībā no 2010. gada jūlija iesaistījies jauns uzņēmums – NPK Terminālis – kas savstarpējas sadarbības rezultāta cer rast jaunus eksprota tirgus tādos reģionos kā Dienvidamerika, Āfrika un Skandināvijas valstis.


NPK Terminālis darbojas minerālmēslojuma tirdzniecības jomā un mērķtiecīgi strāda pie jaunu eksporta tirgu apgūšanas, lai tādējādi attīstītos un nodrošinātu izaugsmi nākotnē. Kā norāda NPK Terminālis valdes priekšsēdētājs Ģirts Cēlājs, “sadarbībā ar Latvijas Eksportpadomi saredzam plašas iespējas tirgus paplašināšanā. Norādot vēlamos tirgus mēs kopīgi daudz veiksmīgāk piesaistīsim potenciālos klientus un sadarbības partnerus šajos reģionos.”

“Esam gandarīti, ka uzņēmumi Latvijā apzinās savas iespējas un sadarbībā ar Latvijas Eksportpadomi ir gatavi iekarot arvien jaunus eksporta tirgus. Tas ir īstais virziens, kurā attīstītos, sniedzot atbalstu arī valsts ekonomikas stabilitātei kopumā,” komentē Latvijas Eksportpadomes projektu direktors Jānis Āboliņš.

Lai norādītu uz pakalpojuma kvalitāti un ļautu uzņēmumiem būt pilnīgi pārliecināties par savu līdzekļu lietderīgu izlietojumu, Latvijas Eksportpadome (LEP) jaunajiem biedriem trīs mēnešu laikā nodrošinās sadarbības partneru meklēšanu ārvalstīs ar garantiju. Tas nozīmē, ka LEP garantē, ka ieguldītie līdzekļi nesīs konkrētu rezultātu – noteiktu skaitu potenciālo sadarbības partneru vēlamajā eksporta tirgū.




Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats