25. aprīlis, Ceturtdiena
Vārda dienas: Bārbala, Līksma
Sākuma lapa » Dienas tēma » Ašeradens: Āboltiņas nozīme ir pārspīlēta. Vienotība var bez viņas iztikt
Ašeradens: Āboltiņas nozīme ir pārspīlēta. Vienotība var bez viņas iztikt
Autors: Jānis Lācis / BIZNESS.LV / 7. novembris 2017, 13:43
Pēc pārsteidzošās ilggadējās līderes, līdzšinējās Saeimas frakcijas vadītājas Solvitas Āboltiņas izslēgšanas no partijas „Vienotība” intervijā Latvijas Radio “Vienotības” vadītājs, ekonomikas ministrs Arvils Ašeradens sacīja, ka partija mierīgi varot iztikt bez Āboltiņas un, ka viņas nozīme ir pārspīlēta.


Kā ziņots iepriekš, Āboltiņu izslēdza no partijas par iekšējās disciplīnas neievērošanu, apzinātu partijas valdes autoritātes graušanu un piedalīšanos aizkulišu sarunās ar mērķi diskreditēt ekonomikas ministra izraudzīšanās procesu. Ašeradens to nosaucis par intrigu politiku.

Āboltiņa nodēvējusi šo par bezprecedenta gadījumu, kā “Vienotībai” beigt savu eksistenci, uz ko Ašeradens atbildēja, ka tas ir tikai Āboltiņas viedoklis.

“Domāju, ka “Vienotība” var ļoti labi iztikt arī bez Āboltiņas. Domāju, ka mēs pārspīlējam viņas nozīmi. Lietu kārtība ir tāda, ka “Vienotībai” ir jāstrādā un jāiet uz priekšu,” sacīja partijas vadītājs.

Tāpat ziņots, ka Ašeradens šo notikumu dēļ nolēmis turpināt darbu ekonomikas ministra amatā, ko atzinīgi novērtēja arī premjers Māris Kučinskis (ZZS).

Savukārt Āboltiņas izslēgšana no partijas bija pārsteigums, atzina Kučinskis. Pēc šāda pavērsiena viņš plāno satikties ar “Vienotības” frakciju, lai saprastu to, cik vienota tā būs attiecībā uz valsts budžeta pieņemšanu.



Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats