18. aprīlis, Ceturtdiena
Vārda dienas: Jadviga, Laura
Sākuma lapa » Būvniecība, arhitektūra » IKEA celtniecības dēļ būs apgrūtināta satiksme Juglas un Biķernieku ielu krustojumā
IKEA celtniecības dēļ būs apgrūtināta satiksme Juglas un Biķernieku ielu krustojumā
Autors: NRA.lv / 31. augusts 2017, 11:25
Lai veiktu satiksmes infrastruktūras pārkārtojumus nākotnē iecerētā mēbeļu mazumtirdzniecības lielveikala IKEA darbības nodrošināšanai, nedēļā no 4. septembra ceļu būves uzņēmums "A.C.B." sāks rekonstrukcijas un būvniecības darbus Juglas un Biķernieku ielu krustojumā esošajā rotācijas aplī un atsevišķos šo ielu posmos. Autobraucējiem un gājējiem jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem remontdarbu laikā.


Rekonstruējot Biķernieku un Juglas ielas krustojumu, plānots palielināt krustojuma caurplūdi - izbūvēt jaunu brauktuvi uz Juglas ielas, jaunas nobrauktuves uz Biķernieku un Juglas ielām, izbūvēt jaunas ietves uz Juglas un Biķernieku ielas. Papildus tiks izbūvēta lietus ūdens kanalizācijas sistēma, paredzēta jaunas apgaismojuma sistēmas un vājstrāvas tīkla izbūve, kā arī divu regulējamu krustojumu ar luksoforiem izbūve.

Ceļu remontdarbus šajā posmā plānots pabeigt līdz 2018. gada 20. jūnijam.

Remontdarbu laikā tiks nodrošināta satiksmes braukšanas joslas kustība abos virzienos, taču jāņem vērā braukšanas ātruma ierobežojums - periodiski Juglas un Biķernieku ielu garumā maksimālais braukšanas ātrums būs 30 km/h.

"A.C.B." jau iepriekšējos gadus ir veicis ļoti nozīmīgus ceļu izbūves un rekonstrukcijas darbus - tajā skaitā Brīvības gatves un Juglas ielas krustojumu pārbūvi, Daugavgrīvas ielas satiksmes mezgla rekonstrukciju, Starptautiskās lidostas "Rīga" un pašlaik arī Starptautiskās Viļņas lidostas skrejceļa rekonstrukciju.

"A.C.B." apvieno astoņus ceļu un tiltu būvniecības, rekonstrukcijas un būvniecības izejmateriālu ražošanas uzņēmumus: "A.C.B.", "8.CBR", "ACB Betons", "Ceļdaris", "Ceļi un tilti", "Mobil asfalts", "Salenieku bloks" un "SMP Būve".



Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk
Jaunākie komentāri
Mediju apskats